Roxana Ciuhulescu, primele declaraţii despre noul iubit: ”Vom oficia relaţia! Sunt fericită”

Roxana Ciuhulescu, primele declaraţii despre noul iubit: ”Vom oficia relaţia! Sunt fericită”
Roxana Ciuhulescu, primele declaraţii despre noul iubit: ”Vom oficia relaţia! Sunt fericită”

La mai bine de o săptămână de când a făcut publică prima imagine cu noul ei iubit, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre relaţia ei şi a mărturisit că este fericită.

 

 

A trecut printr-un divorţ, însă şi-a revenit rapid. Roxana Ciuhulescu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că aniversarea zilei de naştere a prins-o împlinită şi fericită, scrie WOWbiz.ro

 

"Asta a fost aşa... o joacă... M-ai prins la înghesuială. Ziua mea de naştere m-a prins şi liniştită sufleteşte. Nu sunt pregătită să vorbesc despre această relaţie, dar să ştii că sunt fericită.

(...). Nu consider că mă ascund, că altfel, nu puneam pe Facebook. Peste o lună o vom oficia relaţia.(...). Mă bucur că s-a întâmplat aşa.(...). Viaţa este scurtă, ştii? Şi chiar merită să fie trăită cât mai frumos. Merit şi eu fericire cum merită şi fostul soţ. Nu ştiu (n.r.: dacă fostul soţ şi-a refăcut viaţa) şi nici nu mă interesează", a spus Roxana Ciuhulescu în cadrul unei emisiuni.

 

Roxana Ciuhulescu a anunţat că a divorţat pe blogul personal, la mijlocul lunii iunie. Cei doi erau împreună de zece ani şi au împreună o fetiţă de opt ani.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscopul dragostei al saptamanii 30 octombrie – 5 noiembrie. Final de relatie pentru mai multe zodii, regrete si noi inceputuri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies