Roxana de la Puterea dragostei aruncă bomba în cuplul momentului! "Livian, ai grijă la jocurile Biancăi, s-ar putea să cazi în capcană" EXCLUSIV

Roxana de la Puterea dragostei aruncă bomba în cuplul momentului!
Roxana de la Puterea dragostei aruncă bomba în cuplul momentului! "Livian, ai grijă la jocurile Biancăi, s-ar putea să cazi în capcană" EXCLUSIV

În cel de al doilea sezon de la Puterea dragostei, Bianca Comănici trăiește o poveste de dragoste intensă cu Livian, fiul lui Nelson Mondialul.

Începută timid, relația celor doi a evoluat apoi destul de rapid, mai ales pe fondul despărțirii bărbatului de Andreea, fata de care i-a plăcut inițial în competiția amoroasă.

În ciuda tuturor piedicilor, Bianca și Livian continuă să formeze un cuplu, iar relația lor pare să fie dominată de un romantism rar văzut în cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea. Mai mult chiar, deși sunt mai tot timpul împreună, cei doi concurenți de la ”Puterea Dragostei” nu se mulțumesc să se privească în ochi și să își spună cuvinte dulci, ci își trimit mesaje, publice, pe conturile de socializare,

mesaje care, cu siguranță, intră în categoria ”teribil de siropoase”.

Drept dovadă, zilele trecute, ”Vulpița” Bianca de la ”Puterea Dragostei” a postat o melodie de-ale Deliei care, evident, era o aluzie la relația pe care o are cu ”Lupul” Livian. Iar replica concurentului de la ”Puterea Dragostei” a venit imediat.  ”Dragostea ta îmi vine cel mai bine”,  a scris Livian, la care, instantaneu, fata i-a făcut o mărturisire publică cât se poate de romantică:  ”Nelson Pop, tu ești dragostea mea”.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bianca de la Puterea dragostei își face jocurile cu Livian în casă! ” Este o fată extrem de deșteaptă și își calculează foarte bine pașii”

Dacă lucrurile par roz între cei doi, ei bine,  pe de altă parte, Roxana Buzoiu, concurenta care a făcut senzație în primul sezon cu relațiile sale, dar și cu felul sau direct de a spune lucrurilor pe nume, are o altă părere despre cuplul

Bianca-Livian și îl averizează pe tânăr în privință iubitei sale.

Roxana susține că Bianca de la Puterea dragostei își face jocurile cu Livian în casă. "O cunosc foarte bine și văd că nu s-a schimbat deloc. Dincolo de fața de eternă victimă, ea ascunde adevăratele strategii. Este o fată extrem de deșteaptă și își calculează foarte bine pașii. Atunci când te aștepți mai puțin, își ascute gheruțele.

Așa că, îmi permit să îi dau un sfat lui Livian. Ai grijă la jocurile ei, s-ar putea să cazi în capcană fără să îți dai seamă! Fii lucid și nu te lasă condus de iluzii, abia atunci vei trăi sentimente reale", a spus Roxana într-un live exclusiv lp kfetele. ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies