Roxana de la Puterea Dragostei, decizie șoc, din cauza lui Turcu. „Eu nu mai stau aici!”

Roxana de la Puterea Dragostei, decizie șoc. „Eu nu mai stau aici!”
Roxana de la Puterea Dragostei, decizie șoc. „Eu nu mai stau aici!”

Roxana de la Puterea Dragostei a ajuns la capătul puterilor din cauza lui Turcu, fostul său iubit. Turcu o ia peste picior cu orice ocazie, iar scandalurile dintre Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei, au atins cote maxime.

Roxana din casa Puterea Dragostei, nu mai suportă situația în care se află cu Turcu. Se pare că cei doi nu se mai pot agrea reciproc și constant apare câte un nou conflict între cei doi foști. De data aceasta, însă, se pare că Roxanei i-a ajuns. Șatena a declarat că va părăsi compeniția dacă bărbatul nu își controlează comportamentul, pentru că a ajuns la capătul puterilor.

Citeste si: Bernadett de la Puterea Dragostei, brunetă! Tânăra semăna puţin cu Bianca Comănici!

Roxana de la Puterea Dragostei, decizie șoc. „Eu nu mai stau aici!”
Roxana de la Puterea Dragostei, decizie șoc. „Eu nu mai stau aici!”

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, șoc total! ”M-au trimis la plimbare”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Roxana de la Puterea Dragostei- decizie fără precedent din cauza lui Turcu

Deși relația dintre Turcu și Roxana a fost apreciată de fanii celor doi, s-a terminat foarte repede și, putem spune că a fost o relație cu năbădăi.

Cei doi au avut numeroase scandaluri, însă toată lumea ar fi crezut că odată ce au încheiat relația, nu mai au nimic de împărțit.

Roxana de la Puterea Dragostei, decizie șoc. „Eu nu mai stau aici!”
Roxana de la Puterea Dragostei, decizie șoc. „Eu nu mai stau aici!”

Încă o dată, comportamentele vulcanice ale celor doi concurenți de la Puterea Dragostei au ieșit la iveală, iar Roxana și Turcu au ajuns să se certe ca la ușa cortului și să-și adreseze cuvinte „cât mai colorate”. Și, ă ne înțelegem- cei doi nu s-au certat oricum, ci prin intermediul transmisiunii, motiv pentru care Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a decis să întrerupă show-ul, din cauza țipetelor dintre Roxana

și Turcu.

„Am comparat doi foști logodnici! Aș fi apelat la cine era atunci potrivit, dar omul acesta nu mai este pe un drum ok, așa că nu mai este cazul. Eu nu mai stau aici, eu nu permit lui să mă jignească pe mine! Asta e cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în relația noastră. Nu m-a lăsat niciodată să vorbesc până la capăt și nu a înțeles” a declarat Roxana, la Puterea Dragostei.

Roxana refuză să mai vorbească orice cu Turcu, mai ales că în timpul în care aceasta povestea că va părăsi competiția, dacă situația nu se linistește, Turcu se amuza de situația în care se află fosta lui iubită. Bărbatul a explicat că nu crede că Roxana va pleca din emisiune, acuzând-o și că susține lucruri neadevărate.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! "Este un om drag..."

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! "Este un om drag..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies