Roxana de la Puterea Dragostei i-a băgat în boală pe bărbați! Cum s-a fotografiat fosta concurentă

Roxana de la Puterea Dragostei i-a băgat în boală pe bărbați! Cum s-a fotografiat fosta concurentă
Roxana de la Puterea Dragostei i-a băgat în boală pe bărbați! Cum s-a fotografiat fosta concurentă

Roxana de la Puterea Dragostei, imagine sexy pe rețelele de socializare! A strâns mii de aprecieri.

Roxana, fosta concurentă la Puterea Dragostei, a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare foarte sexy îmbrăcată, într-un costum de baie verde! Formele fostei concurente sunt puse în valoare, iar Roxana s-a fotografiat foarte mândră!

”Mă simt foarte bine în el și-mi pune în valoare formele apetisante🌞🥵😎”, este mesajul postat de Roxana.

Fotografia postată în care i se văd și tatuajele Roxanei de la Puterea Dragostei a strâns peste 20.000

de aprecieri!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce a spus Roxana de la Puterea Dragostei despre Raju

Raju a fost eliminat de la Puterea dragostei, după ce chiar el și-a exprimat dorința să părăsească show-ul.  ”Am avut o experiență plăcută în casă, mi-am făcut și prieteni și cunoștințe.

Mi-a făcut plăcere să particip la această emisiune și mi-aș fi dorit să stau, dar... Dar dacă mi-aș rezolva problemele, cu siguranță m-aș întoarce, să cunosc o fată pe placul meu”,  a spus cântărețul la testimonial. 

Plecarea lui Raju le-a determinat pe fetele din casă să îl regrete, mai ales că s-au atașat destul de mult de el în prima lună de competiție.  "Este un băiat cuviincios și la locul lui", au spus toate.

Mai mult și foste participante în emisiune au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

"Este un bărbat sincer, un bărbat respectuos, nu se bagă niciodată în discuțiile în care nu este vorba despre el și îmi place de el că este calm, exact așa cum îmi trebuie mie un bărbat", a declarat Roxana Buzoiu într-un live pe  kfetele.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies