Roxana de la Puterea dragostei regretă despărțirea de Bogdan Mocanu: „Îmi pare rău...”

Roxana de la Puterea dragostei
Roxana de la Puterea dragostei regretă că s-a despărțit de Bogdan Mocanu

Ce spune Roxana de la Puterea dragostei despre relația cu Bogdan Mocanu. Ce s-a întâmplat între ei și cum de s-a ajuns la despărțire.

La mai bine de un an și jumătate de când și-au spus adio Roxana de la Puterea dragostei și Bogdan Mocanu, fosta concurentă a vorbit despre această relație.

De câteva săptămâni, Roxana de la Puterea dragostei s-a despărțit de Turcu și și-a continuat activitatea profesională, părând că nimic nu o sensibilizează. Însă Roxana Buzoiu a fost întrebată ce părere are despre Bogdan Mocanu, iar acest lucru a scos la iveală un lucru de-a dreptul neașteptat.

Roxana de la Puterea dragostei regretă despărțirea de Bogdan Mocanu și consideră că ar fi avut un viitor frumos împreună dacă nu ar fi intervenit anumite probleme între ei, în timp ce erau concurenți în Turcia.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj tăios pentru Florentina, fosta lui Livian de la "Puterea Dragostei": ”Domnișoara știe foarte bine..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Îmi pare rău că nu am avut o relație mai serioasă cu el, pentru că el e la fel de muncitor ca și mine și e foarte serios în ceea ce se implică și în ceea ce vrea să facă”, a spus Roxana Buzoiu în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Cu cine a împodobit bradul Bianca de la Puterea dragostei

În plus, Roxana a recunoscut și care a fost motivul despărțirii celor doi. Tânăra s-a dat de gol anul trecut că, de 1 mai, a mers la mare și s-a sărutat cu fostul ei iubit. Acest lucru l-a scos din minți pe Bogdan Mocanu, care i-a spus adio.

Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu
Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu s-au iubit timp de câteva luni[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Ne-am despărțit pentru că m-am dus undeva la mare și m-am pupat cu altcineva.

N-aș mai face aceeași greșeală, îmi pare rău”, a mai spus ea în cadrul aceluiași interviu.

Roxana de la Puterea dragostei, la un pas de a se căsători cu Turcu

După despărțirea de Bogdan Mocanu, Roxana de la Puterea dragostei s-a cuplat cu Iancu Sterp, timp de câteva luni. Însă vara a găsit-o în brațele lui Turcu, iar Roxana a făcut tot posibilul să îl aducă în casa Puterea dragostei.

Cei doi au avut o relație cu năbădăi și au ieșit împreună din casă, apoi s-au logodit. Se mutaseră împreună, însă Roxana de la Puterea dragostei și-a dat seama că este o relație sortită eșecului, așa că a rupt logodna.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca Comănici, dezvăluiri incendiare despre proiectul la Kanal D! „Voi avea două emisiuni...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies