Roxana de la Puterea dragostei s-a lansat în muzică! Piesa ei face furori: „ Piesa asta a fost înregistrată în timp ce făcea dragoste...”

Roxana de la Puterea dragostei s-a lansat în muzică! Piesa ei face furori: „ Piesa asta a fost înregistrată în timp ce făcea dragoste...”
Roxana de la Puterea dragostei s-a lansat în muzică! Piesa ei face furori: „ Piesa asta a fost înregistrată în timp ce făcea dragoste...”

Cum sună piesa pe care Roxana o cântă cu Jador.

De câteva luni, Roxana de la Puterea dragostei a avut grijă să îi anunțe pe toți fanii emisiunii, precum și pe colegii săi de competiție că este cea mai frumoasă. S-au făcut numeroase glume pe seama crizelor sale, atunci când se certa cu Bianca pentru Iancu ori cu Ana Lintaru pentru Bogdan Mocanu. Iar acum, celebrele sale cuvinte au devenit chiar titlul unei piese.

Și nu orice fel de piesă, ci în colaborare cu Turcu, bărbatul pe care Roxana îl dorește în casa Puterea dragostei și pentru care este dispusă să iasă, cu orice preț.

Și dacă săptămâni întregi toată lumea a dorit să asculte piesa Roxanei, pentru a vedea dacă are sau nu voce, ei bine, piesa a ajuns pe YouTube, iar comentariile nu au întârziat să apară. După ce și Alex Zănoagă s-a lansat în muzică, a venit rândul Roxanei să dea lovitura.

Citeste si: Ce au ascuns Bianca și Livian de la Puterea dragostei în ultimele luni! A devenit vizibil: „Mă bucur că nu ai renunțat”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, anunțul așteptat de toți fanii: „Viitorul apropiat...”

Citeste si: Jador, cerut în căsătorie! Uite ce i s-a întâmplat!

„Eu zic ca piesa asta a fost înregistrată în timp ce făcea dragoste și i-a adăugat ceva instrumental/ Presimt că asta o să ajungă la fel de celebră ca Zănoagă:)/ Îmi curge sânge din urechi.

Va urma un duo Roxana feat Nicu de la Căzănești”, au fost doar câteva comentarii de-ale fanilor emisiunii.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Cu cine se iubește Roxana de la Puterea dragostei! Toată România îl cunoaște

Roxana de la Puterea dragostei a revenit de câteva săptămâni în casa dragostei, dar până acum nu a reușit să formeze un cuplu cu niciun concurent. Deși i-a dat câteva semnale lui Marius, acesta și-a dat seama în emisiunea de astăzi că totul este doar o joacă pentru Roxana și că ea nu vrea să îl cunoască mai mult decât ca pe un amic.

Iar acest lucru ar putea avea legătură cu Turcu, bărbatul care se pare că i-a furat inima Roxanei. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a fost surprinsă în România alături de Turcu în urmă cu o săptămână. Cei doi s-au ținut de mână și au mers împreună în mall.

Însă, relația lor pare să fie una mult mai veche, încă din vară, după ce s-a terminat primul sezon al emisiunii.

Roxana și Turcu au făcut mai multe fotografii împreună pentru un brand de haine, iar concurenta nu a ascuns nimic.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, anunțul așteptat de toți fanii: „Viitorul apropiat...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Jador, cerut în căsătorie! Uite ce i s-a întâmplat!

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies