Roxana Dobre a văzut semne divine la nunta ei cu Florin Salam. Ce declarații a făcut frumoasa brunetă

Roxana Dobre a văzut semne divine la nunta ei cu Florin Salam. Ce declarații a făcut frumoasa brunetă
Roxana Dobre a văzut semne divine la nunta ei cu Florin Salam. Ce declarații a făcut frumoasa brunetă

La începutul acestei veri, Florin Salam și partenera lui, Roxana, și-au oficializat relația. Recent, soția manelistului a mărturisit că la fericitul eveniment, ea a observat câteva semne, pe care le consideră divine.

Roxana a declarat că ceea ce a văzut are legătură cu regretatul ei tată, dar și cu fosta soție a cântărețului.

Ce coincidențe a descoperit Roxana Dobre la nunta ei cu Florin Salam

florin salam nunta
Nunta lui Florin și a Roxanei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Să nu crezi niciodată un familist”. Nadir a vorbit despre relația de cuplu

Pe data de 1 iunie a acestui an, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele.

Soția lui Florin a explicat că biserica la care a avut loc evenimentul, avea o semnificație emoțională importantă, pentru amândoi. Numele bisericii dar și al preotului care i-a cununat pe cei doi, este Ștefan. Acest nume are o semnificație uriașă în familia lor. Prima legătură, pe care Roxana o consideră stranie, este cu prima soție a lui Florin Salam, care s-a stins din viață.

Pe aceasta o chema Ștefania și era alintată Fănica.

Mai mult, Roxana Dobre și manelistul au împreună un băiat, care poartă numele de Ștefan. O altă legătură face referire la tatăl brunetei, care nu mai  este printre noi și care avea același nume.

Toate aceste coincidențe au făcut-o pe Roxana să afirme că a fost un semn de la Dumnezeu, să se căsătorească la acea biserică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Acum mă sună prietena mea Georgiana, o prietenă comună cu Cezara și îmi spune: Tu știi cum se numește biserica și preotul unde te cununi tu? I-am zis, nu.

Biserica Sfântul Ștefan și preotul Ștefan! A fost ceva divin, de la Dumnezeu, ca eu să ajung acolo, și să mă cunun acolo. Dumnezeu și cineva din cer. Tatăl meu!”,  a povestit Roxana Dobre

Ziua nunții lui Florin Salam a provocat o controversă

florin salam s a casatorit
Florin Salam și Roxana Dobre la nuntă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Sorinel Puștiu și soția lui au făcut nunta de argint! Florin Salam și Tzancă Uraganu s-au numărat printre invitați

Pe lângă toate aceste coincidențe, partenera manelistului a povestit că ziua nunții lor a fost controversată. Cei doi și-au unit destinele într-o zi de post, miercurea, însă neintenționat.

Se pare că au ales acea zi în funcție de programul lui Florin Salam, care este unul foarte încărcat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„În momentul în care am ales data, că s-a nimerit atunci să aibă Florin o zi liberă, nu știam că este o zi de post.”, a povestit Roxana.

Florin și Roxana au întâmpinat o problemă cu privire la preotul de la nuntă, deoarece unul dintre ei i-a refuzat. Frumoasa brunetă a pus acest aspect pe seama faptului că preotul nu a acceptat, din cauza presei, prezente la eveniment.

„Eu dacă nu aduceam atâtea camere și nu aveam atâta presă după noi, sigur ne cununa”, a explicat soția lui Florin Salam.

Citeste si: „Pe Florin Salam eu l-am dus prima data în televiziune" Ce mărturisește Daniela Gyorfi despre cântăreții de manele

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horia Moculescu, momente cumplite în timpul unui eveniment cultural

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies