Roxana Dobre, mesaj pentru urmăritorii din online, după ce mulți dintre ei au crezut că ea și Florin Salam s-au despărțit. „Stați liniștiți.”

Roxana Dobre, mesaj pentru urmăritorii din online, după ce mulți dintre ei au crezut că ea și Florin Salam s-au despărțit. „Stați liniștiți.”
Roxana Dobre, mesaj pentru urmăritorii din online, după ce mulți dintre ei au crezut că ea și Florin Salam s-au despărțit. „Stați liniștiți.”

Satena a transmis un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la relația dintre ea și soțul ei.

Roxana Dobre și Florin Salam trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artistul și-a găsit liniștea în brațele frumoasei brunete, care ulterior l-a făcut și tată. Cei doi au trecut peste numeroase greutăți și au învins de fiecare dată gurile rele, mai ales atunci când s-au zvonit numeroase lucruri despre ei. Sunt de fiecare dată acolo unul pentru celălalt, se sprijină necondiționat și au grijă la nevoile lor.

Roxana Dobre, mesaj pentru urmăritorii care întreabă de relația ei cu Florin Salam

Citește și: „Atunci când vede că am eu spume pe mine, un sunet nu scoate!” Roxana Dobre, mărturisiri neștiute despre relația cu Florin Salam

Roxana Dobre și Florin Salam
Roxana Dobre și Florin Salam[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Roxana Dobre, acuzată că s-a căsătorit cu Florin Salam pentru bani! Cum răspunde soția manelistului acestor acuzații: „Dacă eram vreo șchioapă și vreo urâtă, puteau să spună asta!”

După ce Roxana Dobre nu a mai fost activă în mediul online, deoarece, după spusele ei, a avut probleme cu contul de socializare și nu a mai putut să intre alături de urmăritori, aceasta a primit și numeroase mesaje cu privire la eventuale curiozități despre ea și soțul ei, Florin Salam. Deoarece nu am mai fost atât de activă în ultima perioadă, iar ea nu am mai reușit să-și mențină urmăritorii conectați la tot ceea ce se întâmplă în viața ei, cei din mediul online s-au gândit imediat la o despărțire, astfel și-au făcut curaj și chiar au

întrebat-o asta.

Roxana a publicat un video prin o saluta pe toată lumea care urmărește și a spus că și-a rezolvat problemele pe care le avea cu contul de socializare. A mărturisit că în momentul în care a deschis pagina de Instagram, a găsit numeroase mesaje de la urmăritori care o întrebau ce s-a întâmplat între ea și Florin Salam, iar aceasta a ținut să spună că totul este bine între ea și artist.

“Îmi era atât de dor să vă salut, pentru că o perioadă nu am mai avut acces la pagina mea de Instagram și mulțumesc unui prieten de familie că m-a ajutat să recuperez din nou această pagină. Sunt foarte fericită, îmi era dor să vă urmăresc, să văd ce se mai întâmplă pe aici, în comunitatea noastră. Sunt foarte bine, mulțumesc bunului Dumnezeu. Când am deschis Instagram, tot am văzut mesaje de la voi.

Stați liniștiți că este totul OK între mine și soțul meu, că tot veni vorba.”, a povestit Roxana Dobre  pe contul ei de socializare.

Roxana Dobre
Roxana Dobre[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Atunci când vede că am eu spume pe mine, un sunet nu scoate!” Roxana Dobre, mărturisiri neștiute despre relația cu Florin Salam

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies