Roxana, energica la prima defilare! Raluca a fost cucerita de noua concurenta!

Roxana, energica la prima defilare! Raluca a fost cucerita de noua concurenta!
Roxana, energica la prima defilare! Raluca a fost cucerita de noua concurenta!

Roxana a intrat in concursul "Bravo, ai stil" plina de energie. Este ambitioasa, are 29 de ani si este dornica de a progresa cat mai mult si cat mai repede.

"Ma numesc Roxana Chivu, am 29 de ani, am facut Facultatea de Drept. Locuiesc de patru ani in Franta, langa Monaco, intr-un orasel. Acolo am avut un iubit si l-am ajutat pe el. Nu il mai am acum. Am fost in niste certuri. Acum sunt singura", a spus Roxana.

Ce au spus concurentele si juratii despre Roxana, poti vedea in clipul de mai jos:



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Luminita a venit special din Elvetia pentru "Bravo, ai stil" - Cum a fost primita noua concurenta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies