Roxana Ghiță de la Survivor România, noi dezvăluiri despre bărbatul care i-a făcut avansuri în timpul competiției: „Cineva a mințit!”

Roxana Ghiță vorbește despre foșii concurenți de la Survivor
Roxana Ghiță vorbește despre foșii concurenți de la Survivor

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a oferit detalii despre persoana care a încercat să o cucerească în Republica Dominicană.

În timpul concursului, fosta războinică a construit multe controverse în jurul ei, iar acest lucru s-a datorat gesturilor și acțiunilor pe care le-a făcut, dar iată că a venit vremea în care Roxana a decis să dea cărțile pe față.

Tânăra a vorbit de curând despre persoana care i-a făcut avansuri în lunile în care s-a aflat în Republica Dominicană.

Citeste si: Viviana Sposub, noua concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Roxana Ghiță, acuzată că ar fi întreținut relații intime cu unii concurenți de la Survivor

După ce a revenit în țară, fosta Războinică s-a aflat în centrul atenției, asta pentru că au existat nenumărate zvonuri potrivit cărora tânăra ar fi avut contact cu mai mulți concurenți din cadrul sezonului Survivor România.

Toate aceste speculații au afectat-o enorm pe Roxana, mai ales că foarte multe informații care o au pe ea în prim-plan nu sunt absolut deloc adevărate.

Mai mult decât atât, ea spune că foștii ei colegi sunt rău intenționați și au dat drumul unor povești în mediul online care nu sunt adevărate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Alex Bodi, luat la întrebări de Denise Rifai duminică, de la ora 22:45, la Kanal D

Roxana Ghiță vorbește despre foșii concurenți de la Survivor
Roxana Ghiță vorbește despre foșii concurenți de la Survivor[Sursa foto: Instagram]

„Au fost niște declarații false făcute de anumiți membri din grupul Survivor și toate pentru că ei se simt cumva mai în măsură să comenteze despre fete, de ce nu? Pentru că, bărbații, când sunt respinși, se simt jigniți…”, a spus Roxana Ghiță, potrivit  Ciao.ro.

Fosta concurentă a mărturisit că Zanni, marele câștigător Survivor România 2021, ar fi făcut câteva afirmații la adresa ei, iar acest lucru a deranjat-o enorm.

“Mă refer la Zanni și la anumite persoane… dar în special la Zanni, pentru că el a venit, neîntrebat de nimeni, să dea niște declarații. A declarat că am întreținut relații sexuale cu Musty, cu Andrei și cu încă nu știu cine.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ceea ce înseamnă că cineva, ori din echipa mea, a mințit și a dat asta mai departe, ori Zanni”,  a mai spus Roxana.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine a spus pentru prima oară „Adio!”

Pe lângă declarațiile amintite anterior, Roxana a dezvăluit și numele unui concurent foarte cunoscut care i-ar fi făcut avansuri în perioada respectivă.

“Jador s-a dat la mine, o susțin mereu. (…) Culiță cred că s-a dat mai mult la mișto la mine, așa zic eu. Zanni … am mai spus-o o dată, că s-a dat la mine. Cred că a fost prima persoană, încă de când am plecat spre Dominicană.”,  a mai spus Roxana.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Iancu Sterp și Bianca Comănici, primele reacții după o perioadă lungă în care nu s-au văzut: „Mi-a fost dor de tine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies