Roxana Ghiță și Andrei Dascălu noul cuplu de la Survivor România! "Erai bună..."

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu noul cuplu de la Survivor România!
Roxana Ghiță și Andrei Dascălu noul cuplu de la Survivor România! "Erai bună..."

Survivor România 24 februarie - Noi destăinuiri făcute între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, cuplul de la Războinici!

Competiția Survivor România pune la încercare depășirea tuturor limitelor concurenților din echipele Faimoșilor și Războinicilor. După lupta cruntă cu foamea, trasele pe care trebuie să le parcurgă în sorele dogoritor, concurenții au alte metode de a se destinde. Dormitul și socializarea sunt singurele lucruri care îi fac să uite de dorul de casă. Printre ultimii intrați în concurs, Andrei Dascălu i-a făcut ceva destăinuiri frumoasei războinice Roxana Ghiță.

Survivor România 24 februarie- Andrei Dascalu îi oferă tot suportul iubitei sale Roxanei Ghiță, în jungla de la Survivor România!

Noul cuplu din echipa Războinicilor a avut parte de o discuție romantica și și-au făcut și câteva destăinuiri și confidențe. Andrei i-a oferit suportul sau și câteva sfaturi partenerei sale: “Eu zic să stai pe bară dacă situația este gravă.

Nu are rost să riști pentru că sănătatea este pe primul loc și nu are rost să demonstrezi atât timp cât pe tine te doare ceva."

Citeste si: Simona Hapciuc, atacată dur de Jador după ce a părăsit show-ul Survivor România! „Are ură în suflet!”

“Roxana mi se pare o fată calmă și îi place mereu să își spună punctul de vedere.

La început mi s-a părut că este tăcută, că nu prea vorbește. De când sunt aici mi-am schimbat puțin părerea și… Îmi place cum este… E frumoasă și ambițioasă din câte am văzut. Chair dacă se simte rău, tot vrea să demonstreze că poate și vrea să ajute. Sper să nu riște prea mult.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Trebuie să lași orgoliul de a intra pe traseu, pentru că nu este cazul acum.”

Roxana Ghiță: “Da, dar eram bună!”

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor 2021 și Dorian Popa, idilă în secret?! Ce a declarat Faimoasa?

Andrei Dascălu: “Erai bună! Erai una dintre cele mai bune, pentru că toată echipa conta pe ține.

Să nu decazi că nu poți să ajuți echipa. Asta este! Noi o să fim aici lângă ține și dacă ai nevoie de motivație, tu să ne spui. Noi o să te ajutăm și nimeni nu o să te certe!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Poate să ne ajute dacă stă doar deoparte și să strige la noi. Atât! Eu mereu pot s-o ajut din vorbe, pot s-o motivez, dar nu vreau să riște deloc! Adică să se întâmple altceva mai grav. Este o mare durere și nu se merită…” a comentat acesta plin de compasiune și drag către Roxana.

 

Urmăriți Survivor Romania, de joi până vineri de la ora 20:00 pentru a afla alte detalii ale cuplului.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies