Roxana Ghiță și Musty de la Survivor 2021 s-au revăzut după eliminare. Cum a reacționat Războinicul?

roxana ghita si musty survivor 2021
Roxana Ghiță și Musty s-au revăzut după ce au părăsit Survivor 2021

Roxana Ghiță și Musty au avut prima întrevedere după ce au părăsit Republica Dominicană.

Roxana Ghiță și Musty s-au văzut pentru prima dată față în față după ce au părăsit competiția Survivor România. Deși fosta concurentă a avut de spus lucruri neștiut despre băieții din competiție, Musty a avut o reacție neașteptată asupra fostei colege.

Roxana Ghiță și Musty de la Survivor 2021 s-au revăzut după eliminare

Roxana Ghiță a avut și ea de spus câteva lucruri despre cearta dintre Musty și Alin Sălăjean de la Survivor 2021. Fosta concurentă i-a luat apărarea clujeanului și a spus că nu tot ce se vede la televizor este

complet adevărat, din punctul de vedere al reacțiilor băieților.

Citeste si: Roxana Nemeș, nervoasă pe Andreea Antonescu și dezamăgită de Elena Marin la Survivor 2021!

„Era mai bun pe traseu, a mai evoluat, sa zicem putin. Nu putea sa se concenteze, se enerva usor, dar si-a imbunatatit jocul. Nu sunt trista ca a iesit Musty, e veriga toxica”, spunea Roxana Ghiță despre Musty.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

roxana ghita survivor 2021
Roxana Ghiță l-a îmbrățișat pe fostul ei coleg de la Survivor 2021[Sursa foto: WOWbiz.ro]

„Eu în seara în care Musty și Alin s-au certat eram la spital. Mi se pare că nu a facut atât de multe lucruri pe cât se laudă. El ne-a ajutat în primele două săptamâni, dar apoi nu a mai contribuit atât de mult. El nu a pus pereți, noi toți știam să tăiem cocos.

Nu stătea degeaba, dar tot timpul făcea lucruri pe care și noi știam să le facem. Alin se ducea, tăia lemne, ajuta să facem uscătorul, a săpat nisip cu mâinile. Tăiatul cocoșului era monopolizat de Musty, iar făcutul focului era monopolizat de Sorin, iar apoi ne scoteau ochii. Mi-a povestit Andrei după ce m-am întors de la spital că Alin și Musty s-au certat ca două femei”, a spus Roxana Ghiță la Teo Show.

Citeste si: Andreea Antonescu de la Survivor România are mari probleme de sanatate! "A fost un copil traumatizat de boală"

Musty, deși a fost criticată de fosta colegă, a făcut un gest care i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Războinicul a îmbrățișat-o pe Roxana Ghiță de față cu toată lumea aflată în platoul de la Ștafeta Mixtă.

„Doamne, Roxana, te văd aici, în civilizație”, a spus Musty.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Roxana Ghiță, dezvăluiri incredibile despre băieții din echipa Războinicilor după eliminarea de la Survivor România „Ne scoteau ochii...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies