Roxana Hulpe a spus „DA”. În ce loc special a fost cerută în căsătorie

Roxana Hulpe
Roxana Hulpe a fost ceruta de sotie

În ultima perioadă, Roxana Hulpe s-a afișat alături de nouol ei iubit, Bogdan Rădulescu. Seara trecută, prezentatoarea TV a publicat o postare în mediul online, în care a făcut marele anunț.

Roxana a avut parte de un moment special, deoarece locația aleasă de Bogdan, este una cu mare însemnătate pentru cei doi.

Unde i-a fost cerută mâna Roxanei Hulpe

roxana hulpe iubit
Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „E puțin mai complicat” Maria Constantin, noi detalii cu privire la nuntă

De ceva vreme, știrista este fericită și liniștită, în brațele omului de afaceri, Bogdan Rădulescu.

Iubitul Roxanei a ales, pentru acest eveniment special, o locație foarte importantă pentru cei doi, mai exact, festivalul UNTOLD. Bogdan este unul dintre organizatorii celor două mari festivaluri, Neversea și UNTOLD. Drept urmare, a profitat de ocazie pentru a îi oferi iubitei sale, un moment de neuitat.

Înainte cu o zi de începerea festivalului, chiar pe stadionul unde are loc spectacolul, Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Roxana.

Pe scena principală, a apărut un videoclip cu cei doi, o piesă de dragoste, iar la final, cerul a fost plin de artificii. Pe lângă momentul cu totul emoționant, locația este una foarte apropiată de sufletul știristei. Festivalul este organizat la Cluj-Napoca, zona în care este născută Roxana, mai exact, localitatea Gilău.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Mi-ai adus luna de pe cer” Ce declarații a făcut Roxana Hulpe

roxana hulpe bogdan radulescu
Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie de către Bogdan Rădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Am fost leșinată”. Simina Loica, probleme de sănătate chiar de ziua ei. Ce a pățit iubita lui Alex Bobicioiu

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, postând multe momente din viața ei. De această data, a făcut marele anunț, printr-o fotografie făcută chiar în momentul respectiv.

Roxana și Bogdan sunt îmbrățișați, chiar în fața scenei de la festival. Prezentatoarea TV a adăugat un mesaj emoționant, prin care își arată aprecierea pentru partenerul ei de viață.

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a scris Roxana, pe Instagram.

Mesajele de încurajare nu au încetat să curgă, în timp ce colegii de breaslă au felicitat-o.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Felicitări! O viață în doi plină de fericire și iubire”, „Felicitări! Ce bucurie!”, „Să fiți cei mai fericiți!”, „Sunteți superbi!”, au fost câteva din mesajele transmise celor doi

îndrăgostiți.

Cine este Roxana Hulpe

roxana hulpe
Roxana Hulpe[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia”

Roxana și-a început cariera de reporter, cu mai bine de 10 ani în urmă. Vedeta provine dintr-o familie religioasă, tatăl ei fiind preot, iar mama profesoară de religie. Mai mult, și fratele ei a terminat Teologia. În anul 2020, Roxana a făcut un pas uriaș în carieră, în momentul când a devenit și prezentatoare de știri.

În trecut, a avut o relație cu Alex Petricean, un cunoscut bucătar. Cei doi aveau planuri de nuntă, însă povestea lor de dragoste s-a destrămat. În prezent, frumoasa blondină se bucură de o relație cu Bogdan Rădulescu, cu care s-a logodit.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Viața trebuie trăită în clipe.” Lidia Fecioru, șase metode cu care poți cuceri orice persoană și care nu vor da greș

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies