Roxana Hulpe și Alex Petricean s-au despărțit! Cu cine se iubește prezentatoarea TV

Roxana Hulpe și Alex Petricean
Roxana Hulpe și Alex Petricean s-au despărțit

Cei doi urmau să se căsătorească , dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Ce s-a întâmplat cu cei doi.

Despărțire surprinzătoare în showbiz-ul românesc. Frumoasa prezentatoare TV, Roxana Hulpe, s-ar fi despărțit de iubitul ei.

Vedeta de la Pro TV s-a iubit timp de mai mulți ani cu Alex Petricean, fostul concurent al unei emisiuni TV. Cei doi au fost mereu extrem de discreți în legătură cu relația lor, dar stabiliseră nunta și urmau să ajungă în fața altarului.

Roxana Hulpe formează acum un cuplu cu Bogdan Rădulescu și a postat prima fotografie cu acesta pe contul său de Facebook.

„Prețuire', a scris prezentatoarea TV în dreptul fotografiei cu actualul partener, iar reacțiile prietenilor virtuali nu au întârziat să apară.

Roxana Hulpe
Roxana Hulpe și iubitul[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce nu știu, de fapt, oamenii despre Bianca Drăgușanu. Vedeta a dezvăluit care este slăbiciunea ei cea mai mare

„Aud clopote de nuntă” a spus o prietenă de-ale Roxanei, iar răspunsul acesteia a fost unul direct: „Eu nu prea aud nimic”, a spus aceasta amuzată.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au fost la un pas de moarte. Nenorocirea a fost evitată în ultimul moment: „Numai Dumnezeu ne-a putut salva”

Roxana Hulpe și Alex Petricean ar fi trebuit să se căsătorească în 2020

De altfel, zvonurile despărțirii de Alex Petricean au început să apară după ce toate imaginile cu cei doi împreună au dispărut.
Potrivit fanatik.ro, noul iubit al Roxanei Hulpe este Bogdan Rădulescu, un cunoscut antreprenor român.

Roxana Hulpe și Alex Petricean urmau să se căsătorească în 2020, însă pandemia le-a dat planurile peste cap și cei doi au amânat momentul.

„Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani.

La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase Chef-ul anului la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social.

‘Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu’. Am mers”, a povestit Roxana Hulpe pentru life.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu și-a refăcut viața: „Nu sunt încă liniștită”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies