Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Primele declarații: „Anul acesta nu va mai exista niciun bebe”

Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Primele declarații: „Anul acesta nu va mai exista niciun bebe”
Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Primele declarații: „Anul acesta nu va mai exista niciun bebe”

Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Vedeta urma să devina mamă pentru prima oară, dar se pare că au existat probleme. Iubitul acesteia a făcut primele declarații.

Anunțul trist a fost făcut în mediul online de Tinu Vidaicu, viitorul soț al Roxanei.

Citeste si: Cristina Dochianu este însărcinată. Prezentatoarea de știri va deveni mămică a treia oară

Citeste si: Cornel Ilie a devenit tată pentru a doua oară

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 27 iulie- 3 august. Urmează o săptămână plină de schimbări pe toate planurile- previziuni complete pentru Kfetele.ro​

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient.

Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cristina Dochianu este însărcinată. Prezentatoarea de știri va deveni mămică a treia oară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies