Roxana Ionescu, ultimul trimestru de sarcină. Cum arată viitoarea mămică?

Roxana Ionescu, ultimul trimestru de sarcină. Cum arată viitoarea mămică?
Roxana Ionescu, ultimul trimestru de sarcină. Cum arată viitoarea mămică?

Roxana Ionescu este pe punctul de a deveni mamă pentru prima oară. Se pare că vedeta nu-și mai încape în piele de fericire.

Aceasta se mândrește de burtica sa și nu se sfiește să arate asta și în mediul online.

Cu zâmbetul până la urechi, dar în același timp copleșită de emoțiile marelui eveniment, momentul când va deveni mamă, Roxana a postat pe rețelele de socializare o poză alături de logodnicul ei. În poză se observă cu ochiul liber burtica vedetei, care a crescut considerabil, dar și dragostea care plutește în jurul celor doi.

De asemenea, nu este de neglijat nici felul în care arată vedeta. Se pare că Roxana nu a avut problema kilogramelor în plus pe parcursul sarcinii. Rochia extrem de mulată pe care o poartă vedeta în fotografie dovedește acest lucru. Roxana se bucură în continuare de formele sale de innvidiat care au adus-o în atenția publicului sub numele de "mama natură".

Roxana Ionescu și logodnicul ei, Tinu Vidaicu, au făcut marele anunț la sfârșitul lunii aprilie. Aceștia vor deveni părinți în luna octombrie a acestui an 

Se pare că anul acesta este unul plin de surprize plăcute pentru vedetă. După ce aceasta a aflat că va deveni mamă, Roxana a fost cerută în căsătorie de Tinu, acum logodnicul ei. În ceea ce privește nunta, vedeta a mărturisit că anul acesta nu va avea loc, ci la anul. Este foarte încântată de viitorul său soț pe care îl iubește nespus.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: O vedetă de la noi este însărcinată, la 46 de ani! A ținut sarcina ascunsă, până acum

Citeste si: Alessandra Stoicescu a dezvăluit ce nume va purta fiica ei. Cum arată însărcinată în opt luni

Citeste si: Avortul, interzis prin lege din momentul în care se aud bătăile inimii fătului

"Nu există iubire care să se simtă ca a ta, în lumea asta. Și aș spune da din nou și din nou", a scris vedeta pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

There is no love that feels like yours in this world and I would say yes over and over again

O postare distribuită de Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) pe



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Vica Blochina a acumulat multe kilograme în timpul sarcinii! Singura vinovată a fost Raluca Bădulescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies