Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei pe zi: „Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta!”

Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei pe zi: „Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta!”
Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei pe zi: „Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta!”

Amicii fiicei lui Giani au aflat că Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei.

E clar că Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei. Fiica lui Giani, care a terminat liceul anul trecut, a comentat cu umor ştirea care spune că elevii vor primi câte 10 lei pentru fiecare zi făra absenţe.

Citeste si: Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon! La final, cei doi au făcut o partidă de skandenberg! FOTO

Citeste si: Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

Citeste si: Giani Kiriță, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei: "Fraieri că aţi băgat abia acum” 

„Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta! Fraieri că aţi băgat abia acum”, a scris Roxana. Vouchere de 10 lei pentru fiecare elev care are o zi cu prezenţă integrală, prevede una dintre măsurile anunţate de PSD pe site-ul oficial.

Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei. E vorba despre un proiect ce vizează Educaţia

Nu mai e un secret că Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei. Măsura face parte dintr-un document numit "Măsuri prioritare pentru semestrul al II-lea", care cuprinde mai multe proiecte ce vizează Educaţia.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies