Roxana Nemeș, adevărul despre relația dintre Zanni și Ana Porgras la Survivor România 2021

roxana nemes despre zanni si ana porgras
Roxana Nemeș dă detalii despre relația dintre Zanni și Ana Porgras

Roxana Nemeș dă detalii despre relația care a început la Survivor România 2021 între Zanni și Ana Porgras. Ce spune vedeta?

Fanilor Survivor România 2021 nu le este deloc străină relația dintre Zanni și Ana Porgras, legătură care a încetat subit după terminarea competiției din Republica Dominicană. Roxana Nemeș, fostă concurentă în cadrul show-ului face dezvăluiri fără perdea despre momentele în care i-a văzut pe cei doi colegi împreună. A existat o relație de iubire sau una de prietenie?

Roxana Nemeș, adevărul despre relația dintre Zanni și Ana Porgras la Survivor

Roxana Nemeș nu s-a sfiit să spună adevărul despre relația dintre Zanni și Ana Porgras, colegii ei de la Survivor România 2021. De-a lungul competiției s-a zvonit că cei doi ar fi început o relație amoroasă, însă de fiecare dată protagoniștii negau acest lucru.

Totuși, după terminarea competiției din Republica Dominicană, Zanni a fost dezamăgit de Ana din cauza unor mesaje pe care le-a citit în telefonul acesteia și a rupt orice legătură cu prietena lui de suflet.

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Carmen de la Sălciua: „Am văzut că are foarte multe operații estetice...” EXCLUSIV

ana porgras si zanni relatie
Ana Porgras a fost extrem de apropiată de Zanni la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Ana Porgras]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Acum, Roxana Nemeș face lumină în cazul relației celor doi și spune ce anume a văzut ea în Republica Dominicană și dacă este adevărat faptul că Zanni și Ana Porgras au fost mai mult decât prieteni.

„Eu una nu am văzut, să știi. Nu am văzut nici măcar un sărut între ei doi, îți spun sincer. Nici măcar pe plajă, unde poate nu erau camere. La un moment dat, într-adevăr, când dormeau chiar în fața mea, se țineau în brațe", a declarat Roxana Nemeș.

Zanni a fost de părere că Ana Porgras, femeia în care a crezut atâta timp, s-a folosit de imaginea lui pentru a se promova pe rețelele de socializare.

Citeste si: Marilena Cuciurean, mesaj de dragoste pentru Andrei Ciobanu la scurt timp după confirmarea relației

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„I-am spus Anei că ne înțelegem atât de bine încât lumea ar putea să creadă că suntem împreună. Nu am vrut să evit acest lucru, pentru că doream să le arăt femeilor câtă nevoie am de acest lucru. Voiam să îi arăt Anei cât de mult o apreciez, voiam să vadă oamenii că sunt sensibil, că am nevoie de afecțiune.

roxana nemes declaratii
Roxana Nemeș vorbește sincer despre Ana Porgras și Zanni[Sursa foto: Instagram Roxana Nemes]

La Ana mi-au plăcut blândețea, calmul ei.

Nu aș fi vrut să devenim romantici, nu sunt genul să mint. Pur și simplu ne înțelegeam atât de bine… Nu e greșit să iubești pe cineva, dar nu simțeam acest lucru. I-am oferit afecțiunea de care avea nevoie, am vrut să știe că sunt lângă ea, dar a fost o limită, nu i-am dat de înțeles altceva, nu am dorit să o supăr. Am păstrat mereu distanța profesională, știam amândoi că nu este nimic între noi.

Ne putem vedea, saluta, ceea ce aș face cu oricine din competiția asta, dar ceva serios între noi doi nu va fi niciodată. Nici nu aș putea să fiu cu ea ca înainte", a declarat Zanni.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Daniel Pavel, adevărul despre Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies