Roxana Nemeș, desfiinţată de Andreea Tonciu după ce a cântat o piesă a lui Duffy! "În fața camerelor, vrea să pară ceva ce nu este"

Roxana Nemeș si Andreea Tonciu
Roxana Nemeș, taxată de Andreea Tonciu după momentul artistic

Prestația artistică a Roxanei Nemeș din gala "Bravo ai stil – Celebrities" a fost extrem de controversată.

Gala "Bravo, ai stil – Celebrities" a adus o serie de momente fascinante pentru concurente. Ediția concept a trebuit să fie pusă în aplicare de fiecare concurentă printr-o culoare. Ținuta, evident, trebuia să aibă în compoziție nuanța respectivă și totodată să fie ceva spectaculos pentru o gală de toată frumusețea. Fie că au respectat tema sau nu, concurentele celebrei emisiuni Bravo ai stil – Celebrities au avut de comentat, ca întotdeauna.

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit platoul „Bravo, ai stil! Celebrities” după un scandal cu Roxana Nemeș! "Ai cap de bibilică! Unde ești naturală? Că ești "făcută toată"!"

 

Roxana Nemeș a ales culoarea portocalie și a cântat celebra piesă “Merci”, a îndrăgitei Duffy

După acest moment, atât concurentele cât și juriul au început sa comenteze prestația Roxanei, pe care au considerat-o destul de...slabă.

Roxana Nemeș si Andreea Tonciu
Roxana Nemeș, taxată de Andreea Tonciu după momentul artistic [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Deși a respectat tot momentul Roxanei, Andreea Tonciu nu s-a putut abține și a comentat ironic: “De ce râdeam? Pentru că îmi place foarte mult ținuta ei, îmi place accesoriul de pe cap și mai ales vocea care a umplut platoul… este divină! (…) Îmi pare rău că nu am putut să te aplaud pentru aceasta piesa pe care ai cântat-o live.

Ea în fața publicului de acasa, în fața camerelor vrea să pară ceva ce nu este, înțelegeți? Vorbește foarte încet, eu nici nu aud ce spune. Vrea să pară o pisica blandă, dar ea zgârie foarte rău. Auzeam două voci diferite pe timpul piesei și nu stiam care este vocea ei! Mi-aș dori din tot sufletul să ascult și eu o piesă originală de-a ta. Nu copiată de la altcineva! Dacă eu ți-aș spune acum sa cânți o melodie, ai putea s-o cânți? Dacă o pun acum pe Theo Rose sau pe Oana Radu îmi cânta acum.. la rece tot ce
vreau eu.”

Roxana Nemeș: “Mie mi-a plăcut și… îmi plac toate momentele mele, dacă mă întrebați pe mine! Bine, rău, asta fac de 12 ani încoace și nimeni nu s-a plâns de prestaţia mea la niciun concert!”, a comentat blonda la testimonial.

 

Citeste si: Andreea Tonciu, în scandal cu Roxana Nemeș! "În afară de a cânta la muzicuță, ce știi să faci tu?! Ești o obraznică și o impertinentă!"

Întrebată de Ilinca Vandici cum i s-a părut momentul Roxanei, Oana Radu a precizat: “Uneori, noi oamenii ne putem face singuri deservicii. Dacă pun punctul pe “I” la muzică, ceea ce fac eu, într-un concurs de voci nu aveai nicio șansă și asta te salvează, slavă cerului! De ce să ne ascundem după deget, unii cântă mai prost, alții cânta mai bine! Asta-i viața!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Radu
Oana Radu, şocată de prestația Roxanei Nemeș[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

Andreea Tonciu a continutat cu replicile acide: “Eu îți dau valoare și la momentul tău! Ești nebună?”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nuntă mare în showbiz-ul autohton! Valentin Sanfira s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Codruța Filip!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies