Roxana Nemeş o dă în judecată pe Andreea Tonciu!? “Adu bărbații ăia aici și cântă-le tu la muzicuță, cum îți place ție!”

Andreea Tonciu în enervată de Roxana Nemeș în culise
Andreea Tonciu enervată de Roxana Nemeș în culise

"Bravo ai stil! Celebrities!" a "găzduit" apogeul acuzațiilor între Andreea Tonciu, Roxana Nemeș și Cristina Șișcanu!

Una din edițiile "Bravo ai stil !Celebrities!"  a "găzduit" un conflict de zile mari, cum nu a mai fost vreunul până acum. Dacă telespectatorii emisiunii au crezut că le-au văzut pe toate, s-au înșelat pentru că în platou a avut loc un show de proporții, cu acuzații inimaginabile. Roxana Nemeş, Cristina Şişcanu şi Andreea Tonciu au dus scandalul la alt nivel, de data aceasta ajungându-se şi la ameninţări cu...procese.

 

Roxana Nemeş, atacată din nou de Andreea Tonciu!

De data aceasta, Roxana a schimbat foaia și a pornit "jihadul": “Spun acum, în fața camerelor că, dacă eu o să mai aud că vorbiți despre viața mea personală lucruri care nu vă privesc, mai ales că nu mă cunoașteți că om, vă dau în judecată. Nu glumesc! Nu o să vă mai permit aşa ceva" 

Andreea Tonciu, ironică: “Da-mă în judecată că îți iau și banii, fata mea!”

Andreea Tonciu urlând la Roxana Nemeș
Andreea Tonciu urlând la Roxana Nemeș[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Maurice Munteanu a dat de pământ cu Cristina Șișcanu! "Dacă tu mi-i arăți pe ăia care ți-au dat 700 Euro pe o postare de Instagram.."

Scandalul a pornit din cabina de machiaj, acolo unde Roxanei i s-a spus că nu este o cântăreaţă talentată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Roxana Nemeș: “Cine sunteți voi să vă permiteți să va luați de mine!? Am o carieră de 13 ani, și cu bune și cu rele.. Și o țară întreagă, indiferent că voi mă placeți sau nu... mă iubește! Vă permiteți cam multe cu un om care a muncit și muncește! Ce să știți voi, care numai din scandal ați câștigat bani? Din asta ați câștigat bani! Din scandal, că altfel nu vă cheamă nimeni pentru nimic.

Și Cristina Șișcanu… datorită bărbatului ei și a altor bărbați.. că am citit și eu pe internet…”

Roxana Nemeș comentează în cabina de machiaj
Roxana Nemeș comentează în cabina de machiaj[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mergând spre platou, Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu au comentat acuzațiile din cabină.

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș s-au ameninţat mai dur ca niciodată!

Andreea Tonciu: “Asta te-a acuzat că ai fost cu mai mulți bărbați! Că s-a uitat ea pe internet și a vazut ea nu știu ce… Dacă îmi zicea mie așa… îi ziceam: Adu bărbații aici, ia-i și tu la rând și cântă-le la muzicuță, cum

îți place! Că din cauza lui Mădălin Ionescu ești tu așa… şi ştie ea, că a văzut pe internet.... cu cine ai fost tu în trecut! Și știe ea ce ai făcut..”

Andreea Tonciu și Cristina Siscanu comentând de foștii iubiți
Andreea Tonciu și Cristina Siscanu comentând de foștii iubiți[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Cristina Șișcanu: “Ce-am făcut?! Niște exemplare nereușite… Până mi-am găsit alesul nu era normal să mai văd și eu unul, altul că să aleg?!”

Andreea Tonciu în enervată de Roxana Nemeș în culise
Andreea Tonciu enervată de Roxana Nemeș în culise[Sursa foto: Captură KANAL D]

În platoul s-a declanșat avalanșa de jigniri între Roxana și Andreea. În urma celor spuse, Andreea a luat foc: “Cu ce este presa plină, domnișoară?! Vezi că te dau eu în judecată ei și îți iau banii ..și chiloții de pe tine..

ăia fake! Îmi permit ce vreau, da?! Îmi permit cu una ca tine prea multe, ești nebună?! Nu pot să mă liniștesc!”, a urlat Andreea în tot platoul.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies