Roxana Nemeș va deveni mămică?! Ce a declarat vedeta!

Roxana Nemes
Roxana Nemes vrea să își mărească familia

Deși s-a logodit la începutul anului, Roxana Nemeș nu se gândește încă la momentul când va deveni mireasă, dar spune că își dorește copii.

Roxana Nemeș, concurentă "Bravo, ai stil" Celebrities, spune că se gândește la copii, dar nu și-a făcut planuri de a păși spre altar.

Roxana Nemeș își dorește să fie mămică

Logodită cu regizorul Călin Hagima, Roxana Nemeș a vorbit despre momentul când va deveni mămică, dar și despre planurile de căsătorie.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a mers cu viitorul ei soț să ducă mai multe cumpărături oamenilor izolați și a vorbit despre acea experiență:

„Da, aşa este! Mă bucur că am putut ajuta. Ne-am expus destul de mult, date fiind împrejurările, dar, din cauza faptului că nu exista nimeni în aceea perioadă care să facă asta şi având şi mai mult timp liber, am spus să dăm o mână de ajutor. Sunt atât de mulţi oameni singuri, care nu au pe nimeni sau au copiii plecaţi în străinătate!... Oameni cu multe alte probleme de sănătate, imobilizaţi la pat şi blocaţi în casă. Nu vă pot descrie sentimentul pe care l-am simţit prin simplul fapt că le-am adus un zâmbet, că le- am uşurat viaţa, măcar în perioada aceea când nu aveau pe nimeni”, a spus Roxana pentru OK! Magazine.

De asemenea, Roxana a vorbit și despre nuntă.

„Sigur nu în pandemie.:) E o perioadă dificilă pentru toată lumea. Pentru mine, acest pas este extrem de important şi-mi doresc să ne fie familia alături. Ei sunt plecaţi din ţară şi este mai greu să vină în condiţiile actuale. Fiind prima şi ultima dată, sper :), când mă căsătoresc, chiar îmi doresc să iasă exact aşa cum ne-am propus!”, a mai spus artista.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mariana de la "Puterea Dragostei", surprinsă în ipostaze indecente

 

Cât despre calităţile viitorului ei soț, Roxana are numai cuvinte de laudă.

„Este un bărbat inteligent, grijuliu, atent. Are suflet mare. Are simţul umorului. Mă face mereu să zâmbesc. Comunicăm foarte bine. Avem aceleaşi principii. Mă pot baza pe el. Mă scoate mereu dintr-o pasă proastă, cu felul lui de a fi. Ţine mereu cont de părerea mea. Îl

apreciez foarte mult pentru faptul că este extrem de muncitor şi întotdeauna face ce spune. Mă motivează. Cred că este foarte important să ne susţinem reciproc şi să avem înţelegere. Iar toate lucrurile astea vin din dragoste, clar! Faptul că ne iubim, face ca relaţia noastră să fie una frumoasă, armonioasă. Este o relaţie bazată pe dragoste. Restul vin automat. Le faci pentru că simţi să le faci. Noi doi ne asemănăm din multe puncte de vedere”, a mai dezvăluit artista.

Citeste si: Scarlett Johannson s-a căsătorit cu actorul Colin Jost

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce a făcut Roxana Nemeș în pandemie

Cât despre copii, Roxana vrea foarte mult să își mărească familia.

„Îmi doresc copii foarte mult, dar nu cred că există acel moment potrivit! O să vină când vrea el şi când vrea Dumnezeu, normal! Noi îl aşteptăm! :) Simt că voi fi mamă de băiat. Dar, pe lângă băiat, îmi doresc şi o fetiţă. Cel mai important e să fie sănătos sau să fie sănătoşi”.

Sursa: okmagazine.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Tatal lui Livian de la "Puterea Dragostei" are mari probleme cu legea! Ce se întâmplă cu Nelson Mondialu? „Mi-au pus cătușele...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies