Roxana Prințesa Ardealului, acuzații grave la adresa lui Rusu de la Puterea dragostei: „Lucrurile au degenerat”

Roxana Printesa Ardealului
Roxana Printesa Ardealului are un copil cu Florin Rusu

De ce s-au despărțit Roxana Prințesa Ardealului și Rusu de la Puterea dragostei. Fostul concurent urmează să se căsătorească acum cu altă femeie.

La câteva săptămâni după ce s-a aflat că Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit iar fostul concurent de la Puterea dragostei are o relație cu o altă femeie, cunoscuta artistă a decis să spună lucrurilor pe nume.

Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu au împreună un copil și au format un cuplu timp de câțiva ani. În prezent, acesta se iubește cu Claudia, o fostă concurentă de la „Mireasa”, cea care i-a fost ani de zile prietenă Roxanei Prințesa Ardealului.

Citeste si: Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit!

Claudia ar fi trebuit să fie moașa copilului, însă nu s-a mai întâmplat acest lucru, iar Roxana a explicat și de ce relația lor de prietenie s-a încheiat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Rusu de la Puterea dragostei se pregătește de nuntă! Cine l-a cucerit

„Lucrurile au degenerat, dar nu sunt chiar supărată. În momentul în care am născut ea, într-adevăr, și în timpul sarcinii a fost cu mine, trebuia să fie moașă la copil. Și în momentul în care am născut a fost cu mine (nr. „Mireasa” Claudia), dar nu am considerat-o prietenă, pentru că știți și voi ca în orice meserie nu prea ai prieteni, mai ales pentru că ea este cântreață.

Nu m-aș fi gândit niciodată că o să fie împreună. Într-adevăr, nu s-au băgat peste mine, asta e bine de știut, dar probabil că exista o pasiune mai veche între ei. ”, a mărturisit Prințesa Ardealului, în cadrul unei emisiuni.

Rusu de la Puterea dragostei și Claudia se pregătesc de nuntă

Claudia se apără și spune că nu a intervenit în această relație, iar sentimentele de iubire au apărut după ce fostul concurent de la Puterea dragostei și Roxana s-au despărțit:

Rusu de la Puterea dragostei
Rusu de la Puterea dragostei si Claudia se casatoresc[Sursa foto: Instagram]

„Eu nu am afirmat că avem o prietenie frumoasă. Am avut prietenie pentru Florin, pentru că pe el îl știu de ani de zile, noi nu am avut tangețe, atâta timp cât am fost amici, am fost amici. Da (nr. a fost la nașterea copilului), pentru că Florin avea nevoie de șofer și a trebuit să îl ajut. Florin mi-a cerut ajutorul. ”, a spus „Mireasa” Claudia.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies