Roxana şi Marius de la Puterea Dragostei, altercaţie halucinantă! Vezi ce s-a întâmplat!

Roxana şi Marius de la Puterea Dragostei, altercaţie halucinantă! Vezi ce s-a întâmplat!
Roxana şi Marius de la Puterea Dragostei, altercaţie halucinantă! Vezi ce s-a întâmplat!

Roxana şi Marius de la Puterea Dragostei, altercaţie halucinantă! Vezi ce s-a întâmplat între cei doi!

Andreea Pirui a făcut, recent, un live în care a vorbit despre scandalul cu Roxana. Frumoasa blondă a acuzat-o pe iubita lui Turcu că se victimizează deşi este cea mai mare "bătăuşă" şi "mahalagioaică" din casă. Mai mult decât atât, protagonista noastră a spus că acest cuplu a stricat emisiunea şi că, în loc să demonstreze puterea dragostei, tinerii au arătat doar violenţă, înjurături şi alte manifestări care nu au nicio legătură cu iubirea.

În plus, concurenta afirmă că Roxana ar fi minţit când a declarat că nu a băut în seara altercaţiei dintre ele." A spus că a băut doar o guriţă. Minte! A băut mult. Eu măcar sunt asumată şi recunosc că am consumat trei pahare de vin, dar ea este o ipocrită", a mai spus Andreea.

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, show incendiar după ce a băut câteva pahare! Uite ce a făcut frumoasa blondă!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Roxana şi Marius de la Puterea Dragostei, altercaţie halucinantă! "Tu eşti cea mai mare bătăuşă şi mahalagioaică din casă şi toată lumea de acasă a văzut asta" 

Ei bine, în acelaşi live, concurenta de la Puterea Dragostei a devoalat şi un episod violent, ţinut secret până acum, care a avut loc între Roxana şi Marius. Potrivit Andreei, prietenul ei a vrut să-i "dea cu masa în cap" şatenei şi să o "rupă" cu bătaia.

Roxana şi Marius de la Puterea Dragostei, altercaţie halucinantă!" Nu ai pic de credibilitate şi de demnitate când te victimizezi"

" Roxana, tu eşti regina circului şi a violenţei şi adu-ţi aminte că sunt multe bătăi cu tine în prim plan care nu au putut fi date pe post. I-aţi rupt degetul lui Marius, iar el s-a enervat şi a spus că-ţi dă cu masa în cap, ca te calcă în picioare, că te rupe în bătaie, draga mea.

A fost ditamai circul! Tu eşti cea mai mare bătăuşă şi mahalagioaică din casă şi toată lumea de acasă a văzut asta. Nu ai pic de credibilitate şi de demnitate când te victimizezi pentru că toată lumea ştie cine eşti", a mai povestit Andreea Pirui în live-ul ei.

Citeste si: Care a fost, de fapt, primul bărbat pe care Roxana l-a plăcut la Puterea dragostei! Îi spunea ”Amore”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Fosta iubită a lui Jador, Georgiana, primele reacții despre imaginile în care ar fi făcut videochat: „Nu aveți de ce să mă arătați cu degetul”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies