Roxana și Turcu de la Puterea dragotei s-au împăcat din nou

Roxana si Turcu de la Puterea dragostei
Roxana si Turcu de la Puterea dragostei s-au impacat

Cei doi foști concurenți au decis să își mai dea încă o șansă, după ce zilele trecute s-au despărțit și și-au șters toate fotografiile.

La scurt timp după ce s-a aflat că s-au certat, doi foști concurenți de la Puterea dragostei și-au mai dat o șansă și par că sunt mai fericiți ca niciodată.

Roxana și Turcu de la Puterea dragostei au avut parte de o dragoste cu năbădăi, încă de la începutul relației. Cei doi s-au certat și s-au împăcat de nenumărate ori, încât susținătorii emisiunii au ajuns să nu mai reușească să țină pasul cu ei.

După ce Roxana a participat în weekend la o petrecere alături de alți concurenți ai emisiunii, tânăra și-a dat seama că nu poate uita povestea de dragoste cu Turcu. Cei doi s-au gândit să se revadă și să vorbească despre cum pot depăși problemele din relația lor.

În urmă cu câteva ore, Roxana și Turcu s-au filmat în timp ce se sărută cu patos, semn că problemele lor au fost depășite, pentru moment.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Roxana si Turcu de la Puterea dragostei
Roxana si Turcu de la Puterea dragostei s-au impacat[Sursa foto: Instagram]

Roxana Buzoiu, în război cu Bogdan Mocanu

La puțin timp după ce Bogdan Mocanu a comentat despre operațiile estetice pe care Roxana Buzoiu le-a făcut după terminarea celui de-al doilea sezon al emisiunii, tânăra a decis să îi dea un răspuns dur fostului său iubit:

 

„Dacă este vorba de operații la față, altele sunt fetele cu care tu ai fost sau interacționezi, măi măscăriciule! Săracul de tine, cred că ar trebui să îți faci schimbare de... să fii mai bun ca dansatoare, căci pe stilul asta dai eșec. Săracul de tine, uiți de unde ai plecat, măi nas de borcan,” a transmis Roxana Buzoiu, după ce a fost criticată de Bogdan Mocanu.

„De unde până unde măscăriciul ăsta face afirmații asupra mea, nu știu. Glumele tale de gemeni că de... suntem amândoi gemeni. Vezi că Roxana asta are doar implant mamar și acid hialuronic în buze, dansatoarea lui Jador. Vezi că tot Roxana asta te-a ridicat și te-a ajutat să câștigi Puterea Dragostei. Am încheiat! Merdenele în picioare și costum de comunist. P.S.: sezonul 1, măscăriciule!”, a mai declarat Roxana Buzoiu, pe contul său de instagram.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Livian de la Puterea dragostei, decizie de ultimă oră legată de iubita sa: „O să vă arăt”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies