Roxana și Turcu, dezvăluiri șocante din trecutul lor: „Am făcut videochat cu el”

Roxana și Turcu, dezvăluiri șocante din trecutul lor: „Am făcut videochat cu el”
Roxana și Turcu, dezvăluiri șocante din trecutul lor: „Am făcut videochat cu el”

Cei doi concurenți au făcut dezvăluiri incendiare în fața celorlalți concurenți.

Roxana și Turcu de la Puterea dragostei sunt la un pas de despărțire, după ce au avut parte de un scandal monstru, de față cu ceilalți concurenți.

Turcu i-a cerut Roxanei să șteargă tatuajul pe care și l-a făcut în timpul relației cu Iustin, iar Roxana a făcut o criză atunci când i-a auzit rugămintea.

În plus, Turcu a scos la iveală și un alt adevăr șocant.

Fostul iubit ar face videochat, iar Roxana nu s-a arătat deloc deranjată de acest lucru. Pe tot parcursul certei cu Turcu, Roxana a decis să îi spună totul fostului său iubit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei și-a schimbat look-ul! Nu o mai recunoști: „Ești bărbat sau femeie?”

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Bogdan Mocanu pentru Andra la două luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei. ”Cum să nu-l iubești”

Citeste si: Andreea Mantea, în stare de șoc! Fiul ei a ajuns de urgență la spital! ”Sincer, m-am speriat foarte tare!” EXCLUSIV DE LA ISTANBUL

Roxana a recunoscut cu ce se ocupă fostul iubit

„Nu înțelegi că nu mai am treabă? Nu e iubitul meu. Nici nu văd tatuajul, că nu mă machiez cu spatele. Nu ai tu treabă cu ce face el. Ne-am promis că nu o să îl ștergem niciodată. Ce mai vrei? La revedere. Nu mă interesează ce face el acum. Tu nu ai de ce să te iei de el și spui ce face el. Bravo lui că a făcut chat.

A fost patru ani iubitul meu și este normal să îi spun că l-am jignit”, i-a spus Roxana lui Turcu.

„În viața ta nu vorbeai cu un astfel de om. Dacă te respectai, nu vorbeai niciodată cu un astfel de om”, i-a transmis Turcu, șocat de atitudinea iubitei sale. De altfel, și Bogdan Mocanu s-a certat cu Roxana tot din cauza lui Iustin, după ce ea s-a văzut cu acesta în vacanța de 1 mai.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies