Roxana Vancea, anunț de ultim moment! Este însărcinată?! „O să fie...”

roxana vancea, anunț, roxana vancea însărcinată, copil
roxana vancea, anunț, roxana vancea însărcinată, copil

Roxana Vancea a făcut un anunț de ultim moment, prin care le-a împărtășit fanilor că își dorește să rămână însărcinată și să devină mamă.

Superba Roxana Vancea a discutat, zilele trecute, despre cea mai mare dorință din viața ei. Le-a împărtășit fanilor un detaliu neștiut despre viața sa, și anume faptul că își dorește să aibă copii, împreună cu soțul său.

Citeste si: Roxana Vancea s-a combinat cu un culturist care are un fiu de 2 ani: “Aşa arată fericirea”

Focoasa brunetă este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton, așa că internauții și fanii săi sunt preocupați de planurile de viitor pe care le are Roxana Vancea.

roxana vancea, anunț, roxana vancea însărcinată, copil
roxana vancea, anunț, roxana vancea însărcinată, copil

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Roxana Vancea, anunț de ultim moment! Își dorește să rămână însărcinată!

Astfel, internauții au fost extaziați la aflarea noilor vești, mai ales că ele au fost date chiar de Roxana Vancea... viitoare mămică! Bruneta le-a dezvăluit fanilor că s-a căsătorit, ca mai apoi să le spună că își dorește să devină mamă!

Chiar dacă soțul său are un copil, pe Milan, dintr-o căsnicie anterioară, iar Roxana Vancea îl iubește enorm, vedeta își dorește încă un copil, împreună cu omul pe care îl iubește, mai ales că și-a putut exersa calitățile de mamă. Aceasta este foarte pricepută și, deși sunt fericiți în această formulă, de trei persoane, bruneta a dezvăluit faptul că își dorește proprii săi copii, frați pentru Milan, având în vedere că sunt nedezlipiți!

Citeste si: Roxana Vancea, fotografia care i-a pus pe jar pe fani. Răspunsul acid al vedetei: „Nu vă obosiți...”

roxana vancea, anunț, roxana vancea însărcinată, copil
roxana vancea, anunț, roxana vancea însărcinată, copil

În cadrul unui joc de tip întrebare-răspuns, pe Instagram, Roxana Vancea a făcut marele anunț și, întrebată dacă își dorește proprii săi copii, răspunsul brunetei a fost unul scurt și concis: „Sigur!”

Cu toate acestea, Roxana Vancea a recunoscut că nu și-a stabilit o dată, pentru momentul în care va rămâne însărcinată și va aduce pe lume primul său copil, dar că așteaptă ca acest lucru să

se întâmple oricând, nu să fie programat. „Nu știu, când o sa fie, o să fie,” a declarat Roxana Vancea, după ce a fost întrebată când va face un copil.

Citeste si: Mihai Bendeac, declaraţie de dragoste pentru Roxana Vancea



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Frumoasa vedetă de la Kanal D a născut! Prima imagine cu bebelușul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies