Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei! Cine sunt nașii bebelușului

Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei!
Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei!

Vedeta este pe ultima sută de metri cu sarcina și a dezvăluit noi detalii despre botezul bebelușului!

Roxana Vancea va deveni în scurt timp mămică, iar emoțiile o copleșesc din ce în ce mai tare, cu toate că a pregătit până la ultimul detaliu venirea pe lumea a micuțului. Vedeta s-a gândit până și la nașii pe care îi va avea cel mic în momentul în care va fi botezat și a ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii ei!

Citeste si: Viviana Sposub are silicoane? Vedeta a oferit răspunsul mult așteptat: „Atenția cădea în zona bustului, îmi doream să...”

Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei!

Frumoasa brunetă abia așteaptă să își strângă la piept băiețelul! Recent, Roxana a oferit un interviu pentru publicația Viva.ro în care a dezvăluit cum se simte în postura de viitoare mămică, precizând faptul că nu își dorește să fie autoritară cu cel mic, dar nici nu vrea să îi lase prea multă libertate, asta pentru a-i oferi o educație foarte bună.

„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea.  Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă.  Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacră-mii că le voi permite să mă ajute.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Și ele vor să se bucure de pitici. Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată.

Nu vreau să ratez nimic”, a povestit Roxana Vancea pentru sursa amintită anterior.

Citeste si: Cristina Cioran a publicat prima fotografie cu fetița ei! Actrița a dezvăluit și numele micuței

Cine sunt nașii bebelușului

Roxana Vancea a pregătit tot ce trebuie pentru micuțul care urmează să vină pe lume în scurt timp, ba chiar s-a gândit și la nașii de botez.

Bebelușul va fi botezat de managerul lui Dragoș, care are deja cumpărate o mulțime de cadouri pentru cel mic.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„La început, bebele va sta cu noi în  cameră, să îl putem monitoriza non-stop. I-am luat un pătuț, pe care îl vom pune lângă patul nostru.

În rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achiziționat. Milan i-a ales un cărucior, o scoică pentru mașină, o măsuță de înfășat cu cădiță, eu mi-am ales un ham, să pot pleca cu el peste tot și a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragoș, cel care va fi naș”, a încheiat Roxana Vancea, pentru aceeași sursă.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Petrică Mîțu Stoian suferea de cancer înainte de infecția cu Covid! Doar membrii familiei știau despre acest lucru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies