Roxana Vancea, primele declarații despre nuntă și botezul copilului: „Vrem să fim doar cu familia”

Roxana Vancea si Dragos Paiu
Roxana Vancea si Dragos Paiu se casatoresc

Frumoasa vedetă se pregătește să îl boteze pe micuțul Zian. Când va avea loc marele eveniment așteptat de toată familia.

Roxana Vancea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. La doar câteva după ce a devenit mamă pentru prima oară, frumoasa vedetă a vorbit și despre un alt moment important din viața sa: nunta.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au devenit părinții unui băiețel pe data de 17 noiembrie 2021, iar viața li s-a schimbat din acel moment.

Acum, cei doi se pregătesc intens de botezul micuțului Zian, iar evenimentul va avea loc în luna mai.

Pentru că cei doi își doresc ca momentul să fie unul de neuitat, Roxana Vancea și soțul său au început să se gândească și la cununia religioasă.

Citeste si: Roxana Vancea a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Vreau să fim doar cu familia, la biserică, apoi să facem o masă cu apropiații”.

În schimb, fosta asistentă tv anunță o petrecere ca-n povești cu ocazia cununiei religioase cu tatăl copilului său, care momentan nu știe când va avea loc

Citeste si: Bianca Drăgușanu, însărcinată pentru a doua oară?: „Mamă soacră, am să vă dau o veste”

„La nuntă vom facem cu toți prietenii. Să mai crească cel mic să putem să ne organizăm, suntem legați de mâini și de picioare, momentan nu am stabilit când o vom face”, a declarat Roxana Vancea în cadrul unui interviu pentru playtech.ro.

Roxana Vancea
Roxana Vancea nunta[Sursa foto: Facebook]

De ce au amânat Roxana Vancea și Dragoș Paiu botezul fiului lor

Deși Zian ar fi trebuit să fie creștinat mai devreme, evenimentul a fost amânat de mai multe ori deoarece copilul s-a confruntat cu mai multe probleme.

De aceea, părinții lui au decis să nu se grăbească.

„Botezul va avea loc la sfârșitul lui mai. Cel mic a fost cu colicii, apoi a fost răcit, am tras cu o bronșolită, apoi am intrat în Postul Paștelui', a declarat Roxana Vancea pentru impact.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies