Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei
Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei

Roxana Vancea abia așteaptă să-i dăruiască un copil lui Dragoș Pariu. Vedeta vrea să rămână însărcinată.

La patru luni după ce a făcut publică relația ei cu Dragoș Paiu, Roxana Vancea a recunoscut că își dorește un copil. Frumoasa vedetă s-a căsătorit pe data de 19 decembrie cu cel care a cucerit-o și este pregătită să devină mamaă, mai ales că el are deja un băiețel cu care fosta concurentă de la Exatlon se înțelege de minune.

Întreabată de un fan dacă vrea un copil, vedeta a recunoscut.

„Ba da (n.r. vreau să fac un bebe). Când o să fie, o să fie”, a scris Roxana Vancea.

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei
Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei

Roxana Vancea, totul despre relația cu Dragoș Paiu

Roxana Vancea s-a căsătorit după șapte luni de relație cu Dragoș. Frumoasa brunetă are planuri mari, după cum a povestit chiar ea. Vrea să îi dăruiască un copil bărbatului care i-a devenit soț și radiază de fericire.

„Noi ne știam de foarte mult timp. Acum șapte luni ne-am revăzut la sală. Când l-am cunoscut eu era luat și acum era singur. A fost foarte ciudat la noi. Eu nu mai ieșisem de mult cu cineva, am ieșit la film și stăteam în mașină de povești și zic „Acum ne pupăm sau ce facem?”. Nu cred că avea de gând să mă pupe din prima.

A fost fain, eu nu mai ieșisem de un an și ceva cu cineva”, a povestit Roxana Vancea despre începutul relației ei cu Dragoș, bărbatul care i-a devenit soț pe data de 19 decembrie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Soția faimosului actor Alec Baldwin este însărcinată pentru a cincea oară!

 

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei
Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei

„Vorbiserăm despre chestia asta. El mă întrebase de inele, cum mi-ar plăcea... Zice „Dacă știi să faci ciorbă bună, îți promit că vin și te cer”. Am făcut și ciorba de curcan. În urma ciorbei a dedus că sunt bună de măritat”, a povestit Roxana Vancea. „La masă, în living, s-a pus în genunchi.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Dana Rogoz a postat prima fotografie cu fetița ei. Cât de frumoasă e micuța Lia Elena. Fanii au reacționat imediat

Frumoasa vedetă a povestit și că are o relație minunată cu fiul de doi anișori al soțului ei. „Nu vrea legănat, adoarme doar în brațe. Adoarme doar la mine în brațe, nu la Dragoș, avem ritualul nostru”, a povestit Roxana Vancea.

„Dacă aș putea să o iau de la început, aș face lucrurile în aceeași ordine. Am vorbit mult despre ce caută el la persoana de lângă și m-a caracterizat de multe ori. Cred și sper că sunt ceea ce caută. El vrea un om integru și cu care să tragă la același car. Asta căutam și eu la cineva”, a mai declarat Roxana Vancea cu zâmbetul pe buze.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies