Roxen a câștigat finala Eurovision România. Cu ce piesă pleacă la Rotterdam

Roxen
Roxen

Roxen a interpretat cinci piese în finala Eurovision România, iar una dintre ele a fost aleasă ca fiind cea mai bună pentru a reprezenta România la Rotterdam.

România a ales aseară piesa cu care va merge la Erovision anul acesta. La finalul unei seri în care a cântat nu mai puțin de cinci piese, Roxen a fost aleasă să reprezinte România la Rotterdam.

Artista, devenită cunoscută pentru piesa „Ce-ți cântă dragostea”, a interpretat cinci piese în finala Eurovision România, care a avut loc aseară la Buzău. Piesa „Alcohol You” a fost cea care a cucerit pe toată lumea și a fost desemnată cea mai potrivită pentru a ne reprezenta la Rotterdam la începutul lunii mai.

Citeste si: Mihai Trăistariu a răbufnit când a aflat că Roxen va merge la Eurovision! „Un copil nepregătit, necopt... Ea nu știe ce e cu ea!”

Roxen
Roxen

Imediat după ce s-a aflat ce piesă va cânta Roxen pe scena de la Rotterdam, artista a ținut să spună câteva cuvinte și speră ca totul să decurgă bine pentru ea, dar și pentru România și să se întoarcă acasă cu marele trofeu sau măcar cu un loc foarte bun.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Roxen
Roxen

Ce părere are Roxen despre piesa ei

Citeste si: Cine este Roxen, tânăra de 20 de ani care va reprezenta România la Eurovision?

Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt.

Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor!

Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică. Îmi doresc ca melodia „Alcohol You” să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam.
Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni”
a declarat Roxen, imediat după anunţarea rezultatului.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

S-a aflat ce face Mihai Trăistariu pentru bani! Este de-a dreptul ȘOCANT, nu te-ai fi așteptat vreodată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies