Ruby, în lacrimi la un concert. Care este motivul. Are legătură cu moartea lui Nosfe

Ruby, în lacrimi la un concert. Care este motivul. Are legătură cu moartea lui Nosfe
Ruby, în lacrimi la un concert. Care este motivul. Are legătură cu moartea lui Nosfe

Ruby a izbucnit în lacrimi în timp ce interpreta o melodie făcută în colaborare cu Nosfe.

Acum câteva zile, vestea morții lui Nosfe venea ca un trăsnet asupra industriei muzicii românești. Familia artistului, fanii, prietenii și colegii de breaslă au primit cu durere în suflet această veste.

Moartea lui Nosfe a constituit un semnal de alarmă pentru colegii de breaslă, semn că oboseala și stresul acumulat de-a rândul timpului i-au pus capac. Ruby, colega și prietena lui Nosfe, a fost vizibil afectată la primirea acestei vești. 

Deși a trecut puțin timp de atunci, cântăreața nu acceptă nici acum vestea că prietenul ei a murit.

Ruby, devastată de moartea lui Nosfe! A izbucnit în lacrimi în timp ce cânta melodia „Condimente”

Citește si: Cine a fost Nosfe. „Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ruby a izbucnit în lacrimi în timp ce interpreta o melodie făcută în colaborare cu Nosfe

În cadrul unui concert pe care l-a susținut, Ruby a cântat melodia „Condimente”, piesă pe care a lansat-o în colaborare cu regretatul artist, Nosfe.

Astfel, acest moment a fost unul de o sensibilitate profundă pentru artistă și a făcut-o să izbucnească în plâns în fața a sute de oameni în timp ce cânta. Cu cât cânta mai mult, cu atât a devenit din ce în ce mai greu pentru Ruby și la un moment dat nu a mai putut să-și controleze lacrimile.

Astfel, artista i-a rugat pe fani să continue versurile. Fanii cântăreței au fost alături de vedetă și au continuat melodia, vizibil și ei emoționați de însemnătatea momentului. 

„Cântați voi, vă rog!”,   i-a rugat Ruby pe fani, în timp ce încerca să-și controleze lacrimile.

O tânără prezentă la concert a filmat și a publicat pe contul său de TikTok întreg momentul, menționând că a fost foarte afectată de moartea lui Nosfe, dar și de încurajarea fanilor.

Comentariile de susținere nu au întârziat să apară, iar internauții au fost și ei la rândul lor emoționați la vederea videoclipului. Astfel, și-au exprimat susținerea și aprecierea în comentarii, încurajând-o pe artistă să facă tot posibilul pentru a trece peste această veste tristă.

 Un fan a scris „ mi-au dat lacrimile   ”, iar un altul i-a transmis un gând bun artistei  „ Fii puternică, draga noastră! Nosfe e sus și te veghează   ”.

@imnikkoolas @ruby @nosfe #fy #foryou #magureniprahova ♬ sunet original- ❤️_imnikkoolas_❤️



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

“Asta este o mare gafă pentru orice fel de pacient!”. Ce a declarat medicul Monica Pop, despre moartea artistului Nosfe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies