Rudele Denisei Manelista spun tot adevarul despre boala ei teribila! Cand a aflat, de fapt, cantareata ca e grav bolnava! "De Boboteaza, cand a venit ultima data acasa, se simtea cam rau, dar nu a dat importanta! Apoi in februarie, dupa control, a venit v

Rudele Denisei Manelista spun tot adevarul despre boala ei teribila! Cand a aflat, de fapt, cantareata ca e grav bolnava!
Rudele Denisei Manelista spun tot adevarul despre boala ei teribila! Cand a aflat, de fapt, cantareata ca e grav bolnava! "De Boboteaza, cand a venit ultima data acasa, se simtea cam rau, dar nu a dat importanta! Apoi in februarie, dupa control, a venit v

Denisa Raducu, alintata Denisa Manelista, traverseaza momente dramatice din punct de vedere al sanatatii, tanara de 27 de ani fiind diagnosticata cu o boala teribila.

Desi este stabilita de cativa ani buni in Bucuresti, Denisa Manelista isi are radacinile intr-un sat valcean izolat si asezat nu departe de malurile Oltului. Foarte iubita de localnici, care o considera mandria lor, Denisa a crescut intr-o casa in care acum locuiesc tatal ei si bunica Ana

Vestea ca Denisa se lupta in aceste momente cu o boala crancena a dat peste cap viata comunei, dar mai ales pe cea a rudelor ei de sange, care nu-si revin din soc.

De altfel, bunica vedetei isi aminteste foarte clar cand a venit ultima data nepoata celebra in vizita si momentul in care a aflat ca este suferinda. "Denisa a trecut ultima data pe la noi anul asta, de Boboteaza. Se simtea cam rau, dar nu a dat importanta! Apoi, in februarie, dupa control, a venit vestea rea si atunci am simtit ca-mi pica cerul in cap!", ne-a marturisit foarte afectata bunica Ana.

Potrivit vecinilor, femeia are momente cand plange singura prin curte de cate ori isi aminteste de suferinta fetei, dar se fereste de ochii fiului (tatal Denisei), ca sa nu-i transmita si acestuia starea pe care o traieste de saptamani bune.   



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Denisa Raducu, in stare terminala: "Are ciroza hepatica"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies