Rugaciune pentru cei bolnavi! Preotul a invatat-o pe Denisa Raducu sa o spuna

Rugaciune pentru cei bolnavi! Preotul a invatat-o pe Denisa Raducu sa o spuna
Rugaciune pentru cei bolnavi! Preotul a invatat-o pe Denisa Raducu sa o spuna

Denisa Raducu are cancer de ficat, iar clipele prin care trece sunt ingrozitoare. Artista se roaga neincetat la Sfanta Fecioara Maria pentru vindecarea ei.

Potrivit Spynews, zilele trecute, a vizitat-o pe Denisa un preot care i-a recomandat sa se roage mereu. Iata rugaciunea pe care o spune vedeta:

”Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm, ascultă rugăciunea mea şi vindecă-mă pe mine şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, de bolile ştiute şi neştiute de noi. Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc.

Îţi mulţumim, Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!”.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sătulă de scandalurile din familia ei, Denisa Raducu a cedat! Detalii incredibile au ieşit la iveală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies