Rugaciunea celor trei dimineti care iti purifica sufletul si te ajuta sa iti indeplinesti dorintele

Rugaciunea celor trei dimineti care iti purifica sufletul si te ajuta sa iti indeplinesti dorintele
Rugaciunea celor trei dimineti care iti purifica sufletul si te ajuta sa iti indeplinesti dorintele

Pe 1 august, începe un nou post pentru creştini. Este vorba despre postul cel mare al Sfintei Marii. În timpul acestui post, credincioşii îşi pot curăţa atât sufletul, cât şi trupul de păcate şi de boală.

 

Unul dintre cele mai importante ritualuri pe care îl poţi urma în aceste zile este ritualul celor 3 dimineţi. Când e realizat cu sufletul curat, este de mare ajutor în orice situaţie grea.

Are o putere deosebită şi îndeplineşte dorinţele, purificând totodată sufletul şi trupul celui care se roagă.

 

Pentru a-l îndeplini, nu ai nevoie decât de câteva minute în fiecare dimineaţă, iar efectele nu se vor lăsa aşteptate. Se urmează 3 dimineţi la rând, având nevoie doar de o lumânare aprinsă, potrivit secretele.com.

 

Pe perioada ritualului se recomandă să se ţină post.

 

Rugăciunea de bază( aceasta se citeşte în fiecare dimineaţă)

 

„Din somn sculându-mă, mulţumescu-Ţi Ţie, Preasfântă Treime, că pentru multa bunătatea Ta şi pentru îndelunga-răbdare a Ta, nu Te-ai mâniat pe mine leneşul şi păcătosul, nici nu m-ai pierdut cu fărădelegile mele, ci ai făcut iubire de oameni după obicei.

 

Şi în deznădajduire zăcând eu, m-ai ridicat, ca să slăvesc puterea Ta. Luminează-mi acum ochii gândului, deschide-mi gura că să învăţ cuvintele Tale, să înţeleg poruncile Tale, să fac voia Ta, să-Ţi cânt în mărturisirea inimii şi să laud preasfânt numele Tău: al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor.

 

Citeste continuarea pe Revista Teo. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Reguli pentru alegerea parfumului ideal

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies