Rugăciunea de luni! Este cea mai puternică și te scapă de rele și necazuri

Rugăciunea de luni! Este cea mai puternică și te scapă de rele și necazuri
Rugăciunea de luni! Este cea mai puternică și te scapă de rele și necazuri

Cea mai puternică rugăciune a săptămânii.

Începe săptămâna cu o rugăciune puternică, cea mai bună modalitate de a te feri de toate relele, spun preoții. Așa că rezervă-ți câteva minute și rostește aceste rânduri. Rugăciunea de luni este cea mai puternică.

O poți spune și în această seară, înainte de a merge la somn:

Iată textul rugăciunii de luni:

„Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiești

D eci, astăzi, că este luni și începutul săptămânii, mă rog cu umilință îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie și fără de voie, și-mi ajută să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

O Doamne, astăzi îți dau sufletul și trupul meu și voință mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta.

Pedepsește-mă Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viață. Și iartă pe cei vii și pe cei răposați, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, și pe toți ne învrednicește de mărirea Ta în răi.

La această pun mijlocitori pe Sfinții Tăi îngeri, către care zic: O, cereștilor ajutatori și păzitori ai oamenilor, vouă mă închin și va mulțumesc, pentru ajutorul și conducerea ce ne-o dați în toate zilele nouă, nevrednicilor și păcătoșilor.

Scutiți-mă de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți, că să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu!

Invredniciti-mă să va văd la moartea mea, stand în jurul meu și să duceți sufletul meu în cer, că să se închine măririi Fetei lui Dumnezeu, iar vouă să va mulțumesc acolo, pentru purtarea

de grijă ce ați avut pentru mine și binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci.

Amin."



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies