Rugaciunea facatoare de minuni catre Sfantul Ilie indeplineste cele mai mari dorinte

Rugaciunea facatoare de minuni catre Sfantul Ilie indeplineste cele mai mari dorinte
Rugaciunea facatoare de minuni catre Sfantul Ilie indeplineste cele mai mari dorinte

La ceas de sărbătoare, sărbătoriţii se roagă patronului lor spiritual Ilie să le vină în ajutor, să le împlinească dorinţele, să-i ajute să fie sănătoşi şi să–i salveze la ceas de cumpănă. Sfântului Ilie se roagă mii de credincioşi, chiar dacă nu poartă numele Slăvitului Proroc.

”Ne rugăm ţie, Sfânt Ilie, cel care ai fost ridicat la cer într-un car de foc, învrednicindu-te a vorbi cu Dumnezeu pe Muntele Taborului în timpul Schimbării Lui la Faţă, acum sălăşluind în lăcaşurile Raiului şi stând în faţa tronului Împăratului ceresc, auzi-ne pe noi, păcătoşii şi nevrednicii, care în ceasul acesta stăm în faţa sfintei tale icoane şi cu umilinţă alergăm către mijlocirea ta. Roagă-te pentru noi lui Dumnezeu, Iubitorul de oameni, să ne dea nouă duhul pocăinţei, al izbăvirii de păcate, şi cu Atotputernica Sa bunăvoinţă să ne ajute să ne îndepărtăm din calea păcatului, îndrumându-ne

spre lucrul bun. Să mijloceşti pentru noi Sfinte Ilie să fim sănătoşi, noi, copiii şi părinţii noştri. Să ne ajuţi să fim de folos aproapelui nostru când acesta este la ceas de boală, de cumpănă sufletească şi sufocat de datorii. Ne rugăm ţie, Prorocule Făcător de Minuni, să-i îndepărtezi din calea noastră şi a familiei noastre, pe cei care  nu ţin seamă de rânduielile Sfintei Biserici şi de poruncile Domnului.
Amin!"



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

"Suntem casatoriti de 5 ani, dar am aflat ca..." Ce face sotul unei romance atunci cand ea este plecata la serviciu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies