Rugaciunea pe care sa o spui de Izvorul Tamaduirii. Te fereste de boli si aduce prosperitate in casa

Rugaciunea pe care sa o spui de Izvorul Tamaduirii. Te fereste de boli si aduce prosperitate in casa
Rugaciunea pe care sa o spui de Izvorul Tamaduirii. Te fereste de boli si aduce prosperitate in casa

În prima vineri de după Paşti a fiecărui an, Biserica Ortodoxă sărbătoreşte Izvorul Tămăduirii, praznic închinat Maicii Domnului.

Denumirea de Izvorul Tămăduirii trimite la o serie de minuni care au fost săvârşite la un izvor din apropierea Constantinopolului, scrie dcnews.ro. Creştinii ortodocşi iau parte la slujba de sfinţire a apei, care are loc de Izvorul Tămăduirii, iar preotul îi stropeşte cu aghiasmă pe toţi cei aflaţi în biserică, pentru a alunga spiritele rele. Potrivit tradiţiei, apa sfinţită în această zi îi ajută pe oameni să se umple de Duhul Sfânt şi să îşi vindece suferinţele şi bolile.

Iată ce rugăciune se rosteşte cu ocazia acestei sărbători:

"Doamne Dumnezeule Atotputernic, doctorul sufletelor şi vindecător al organismelor, iartă-ne fiecare păcat pe care l-am făcut accidental sau involuntar. Robul tău (n.r. numele) cer umilr iertare, iluminare şi vindecare. Luminează-ne ochii, curăţă-ne corpul de orice boală şi îndrumă-ne pe calea credinţei tale sfinte. Doamne, ţine departe toţi duşmanii vizibili şi invizibili şi binecuvântat să fie Duhul tău de viaţă, acum şi pururea şi în vecii vecilor.

Amin", este rugăciunea pe care o spun creştinii ortodocşi.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Rugaciune puternica pentru sanatate si pentru vindecarea de boli

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies