Rugăciunile Mariei Ghiorghiu te feresc de orice necaz! Uite ce spune clarvăzătorea că trebuie să faci ca să fii protejat de coronavirus!

Rugăciunile Mariei Ghiorghiu, te feresc de orice necaz! Dacă vrei să fii ferit de CORONAVIRUS, iată ce trebuie să faci!
Rugăciunile Mariei Ghiorghiu, te feresc de orice necaz! Dacă vrei să fii ferit de CORONAVIRUS, iată ce trebuie să faci!

Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, a prezis un număr mare de evenimente, inclusiv apariția Coronavirusului.

După ce a prezis numeroase evenimente care au avut loc, celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a anunțat că i s-a spus ceva foarte îngrijorător.

Maria Ghiorghiu.  Celebra prezicătoare ale cărei predicții s-au adeverit, de la cele mai mici, până la cele mai mari, Maria Ghiorghiu, a avut o nouă viziune. I s-a arătat că ne paște sfârșitul. Este de-a dreptul șocant. În anul 2017 Maria Ghiorghiu a prezis apariția în viitor a unui virus mortal care va afecta populația, în măsura în care o face acest Coronavirus la nivelul întregului Glob Pământesc. Prezicătoara Maria Ghiorghiu a

devenit cunoscută deoarece a prezis două mari necazuri la nivel național: incendiul din Colectiv și accidentul din Apuseni. Într-un text publicat pe blogul ei, acolo unde face majoritatea predicțiilor, faimoasa prezicătoare Maria Ghiorghiu a anunțat că în noua sa viziune, i s-a arătat că ne paște un pericol iminent.

Rugăciunile Mariei Ghiorghiu, te feresc de orice necaz! Dacă vrei să fii ferit de CORONAVIRUS, iată ce trebuie să faci!
Rugăciunile Mariei Ghiorghiu, te feresc de orice necaz! Dacă vrei să fii ferit de CORONAVIRUS, iată ce trebuie să faci!

Citeste si: Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a avut o nouă previziune ALARMANTĂ! Femeia a văzut ceva ce va distruge lumea!

Cu toate acestea, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, a postat pe blogul său, câteva rugăciuni, care ne pot feri de toate necazurile, inclusiv de CORONAVIRUS, „dacă avem credință în suflet și ne iubim aproapele.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Rugăciunile Mariei Ghiorghiu. Dacă le rostești zilnic, vei fi apărat de necazuri

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu ne sfătuiește să ne rugăm ori de câte ori avem ocazia, pentru că doar așa ne putem salva de toate pericolele aflate în această lume. Aceasta postează destul de des rugăciuni pe blog-ul său, însă noi am selectat cele mai puternice două rugăciuni, care ne pot apăra și de CORONAVIRUS:

Rugăciunile Mariei Ghiorghiu, te feresc de orice necaz! Dacă vrei să fii ferit de CORONAVIRUS, iată ce trebuie să faci!
Rugăciunile Mariei Ghiorghiu, te feresc de orice necaz! Dacă vrei să fii ferit de CORONAVIRUS, iată ce trebuie să faci!

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment pentru locuitorii unui oraș din centrul țării

Rugăciunea de dimineață a Mariei Ghiorghiu:

„Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila Ta, si dupa multimea indurarilor Tale, sterge faradelegea mea. Mai vartos ma spala de faradelegea mea, si de pacatul meu ma curateste. Ca faradelegea mea eu o cunosc, si pacatul meu inaintea mea este pururea. Tie Unuia am gresit, si rau inaintea Ta am facut, asa incat drept esti Tu intru cuvintele Tale si biruitor cand vei judeca Tu.

Ca iata intru faradelegi m-am zamislit si in pacate m-a nascut maica mea. Ca iata adevarul ai iubit, cele nearatate si cele ascunse ale intelepciunii Tale mi-ai aratat mie. Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati, spala-ma-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi. Auzului meu vei da bucurie si veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite. Intoarce fata Ta de catre pacatele mele, si toate faradelegile mele sterge-le. Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule, si Duh drept innoieste intru cele dinlauntru ale mele.
Nu ma lepada de la fata Ta, si Duhul Tau cel Sfant nu-L lua de la mine. Da-mi mie bucuria mantuirii Tale, si cu Duh stapanitor ma intareste. Invata-voi pe cei fara de lege caile Tale, si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce. Izbaveste-ma de varsarea de sange Dumnezeule, Dumnezeul mantuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta. Doamne, buzele mele vei deschide si gura mea va vesti lauda Ta.
Ca de-ai fi voit jertfa, Ti-as fi dat; arderile de tot nu le vei binevoi. Jertfa lui Dumnezeu, duhul umilit; inima infranta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi. Fa bine, Doamne, intru bunavoirea Ta, Sionului, si sa se zideasca zidurile Ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptatii, prinosul si arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tau vitei.”

Rugăciunile Mariei Ghiorghiu, te feresc de orice necaz! Dacă vrei să fii ferit de CORONAVIRUS, iată ce trebuie să faci!
Rugăciunile Mariei Ghiorghiu, te feresc de orice necaz! Dacă vrei să fii ferit de CORONAVIRUS, iată ce trebuie să faci!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Rugăciunea de seară a Mariei Ghiorghiu:

„Împărate ceresc, Mângâieto­rule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre. Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi (de trei ori).

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin. Preasfântă Treime, miluiește-ne pe noi. Doam­ne, curățește păcatele noastre. Stăpâne, iartă fărădelegile noastre. Sfinte, cercetează și vin­decă neputințele noas­tre, pentru numele Tău. Doamne miluiește (de trei ori), Slavă..., și acum... Miluiește-ne pe noi, Doamne, mi­lu­iește-ne pe noi, că, nepricepându-ne de nici un răspuns, această rugă­ciune a­du­cem Ție, ca unui Stăpân, noi păcă­toșii robii Tăi; miluiește-ne pe noi.

Slavă..., Doamne, miluiește-ne pe noi, că întru Tine am nădăjduit; nu Te mânia pe noi foarte, nici pomeni fărăde­legile noastre, ci caută și acum ca un milos­tiv și ne izbăvește pe noi de vrăj­mașii noștri, că Tu ești Dumne­zeul nostru și noi suntem poporul Tău, toți lucrul mâinilor Tale și numele Tău chemăm. Și acum...,Ușa mi­lostivirii deschide-o nouă, bi­necu­vân­tată Născătoare de Dum­ne­zeu, ca să nu pierim cei ce nădăj­duim întru tine, ci să ne mântuim prin tine din nevoi, că tu ești mân­tuirea neamului creștinesc. Doamne, miluiește (de 12 ori). Dumnezeule cel veșnic și Împărate a toată făptura, Cel ce m-ai învred­ni­cit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păca­tele ce am făcut în a­ceastă zi, cu fapta, cu cuvântul și cu gândul; și cu­ră­țește, Doam­­ne, sme­ritul meu suflet de toată în­tină­ciu­nea trupului și a su­fletului. Și-mi dă, Doamne, în aceas­tă noapte, a trece som­­­nul în pa­ce ca, scu­lându-mă din ticălosul meu așternut, bine să plac Prea­sfântului Tău nume în toate zi­lele vieții mele și să calc pe vrăjmașii cei ce se lup­tă cu mine, pe cei tru­pești și pe cei fără de trup. Și mă izbă­vește, Doamne, de gândurile cele deșarte, care mă în­ti­nează, și de pof­tele cele rele. Că a Ta este împă­răția, puterea și slava, a Ta­tălui și a Fiului și a Sfântului Duh, acum și pu­rurea și în vecii vecilor. Amin.”

Citeste si: Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă apun că..."



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a văzut SFÂRȘITUL! „În toate locurile omenești posibile”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies