Rujuri de buget, look-uri de milioane. Cum să arăți fabulos fără a cheltui o sumă imensă

Rujuri de buget, look-uri de milioane. Cum să arăți fabulos fără a cheltui o sumă imensă
Rujuri de buget, look-uri de milioane. Cum să arăți fabulos fără a cheltui o sumă imensă

Rujurile pot adăuga nuanța dorită machiajului nostru. Însă știați care sunt cele mai accesibile, care vă vor da un look extrem de minunat?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre rujurile accesibile, însă totodată și rezistente, pe care le puteți achiziționa pentru un look fabulos. În plus, descoperiți și ce gramaj au acestea, în ce categorie se clasează, dar și în ce țară au fost produse. 

 

5. Golden Rose Matte Crayon 

Pe locul 5 se află rujul Golden Rose Matte Crayon.

Acesta este un ruj mat, de fapt un creion care se comportă ca un ruj atunci când vine vorba despre textură și intensitatea nuanței pe care o are, acesta fiind și motivul principal pentru care este din ce în ce mai achiziționat, fiind purtat destul de des pe buze. În ceea ce privește pigmentarea sa, rujul Golden Rose Matte Crayon face parte din categoria rujurilor cremoase, chiar extrem de cremoase, cu un finisaj destul de mat, însă nu extrem de mare, ca rujurile obișnuite mate, diferența dintre acestea, cea principală, fiind legată de faptul că nu usucă absolut
deloc buzele și este destul de lejer, cu un ușor aspect cremos, însă nu foarte mat. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre rezistența sa, se va descurca 100% pe întreaga durată a zilei, și poate să fie purtați și în geantă, dat fiind faptul că este unul destul de mic. În ciuda faptului că poate pe parcursul zilei veți și mânca, acesta este rujul care cu siguranță nu se va șterge, excepția fiind doar în momentul în care consumați alimente uleioase.
Prin urmare, acesta este un ruj pe care îl veți putea găsi într-o gamă variată de culori, la un preț foarte accesibil. 

  • Gramaj- 3.5 g 
  • Clasificare- de masa 
  • Produs- Turcia 

Citește și: Machiaj ten bronzat. Tehnici de machiaj pentru a sublinia frumusețea unui ten brăzdat de soare!

rujuri ieftine care arata scump
Rujuri de buget, look-uri de milioane[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Machiaj pentru rochie albastră. Crearea unui machiaj fabulos care va obține numai complimente!

4. L.A Girl Flat Matte 

Pe locul 4 se află rujul L.A Girl Flat Matte. Acesta este un ruj asemănător cu cel menționat anterior, are un aspect cremos la început, dar se usucă mat în cele din urmă, iar atunci când vine vorba despre rezistența sa, se pare că

și acesta rezistă cam la fel de bine. În plus, nu trebuie să uităm nici de faptul că îl veți regăsi la un preț accesibil, iar de asemenea există mai multe culori din gama aceasta, motiv pentru care ar trebui să o alegeți pe cea preferată de voi, și să o purtați cu încredere. 

  • Gramaj- 4.8 g 
  • Clasificare- de lux 
  • Produs – Statele Unite ale Americii 

Rujuri de buget, look-uri de milioane[Sursa foto: freepik]

3. NYX Lingerie 

Pe locul 3 se află rujul NYX Lingerie. Tot în această categorie se află și acest ruj, care în zilele noastre este extrem de utilizat atunci când ne dorim ca machiajul nostru să fie accentuat de rujul utilizat, un ruj care se usucă complet mat, are un finisaj complet mat și atunci când vine vorba despre rezistența sa pe întreaga durată a zilei, se pare că și acesta rezistă foarte bine.

cu toate acestea, în cazul în care aveți buzele mai uscate de obicei, ar trebui să le hidratați foarte bine înainte de a utiliza acest ruj, cu un balsam de buze, iar dacă nu ați făcut-o, puteți să aplicați balsam de buze după o vreme în momentul în care simțiți că vă strâng buzele și vă deranjează. și acest ruj poate să fie regăsit în nenumărate nuanțe, și achiziționat în funcție de propriile preferințe. 

  • Gramaj- 1.5 g 
  • Clasificare- profesional 
  • Produs – Coreea, Statele Unite ale Americii 

cel mai bun ruj rezistent la transfer
Rujuri de buget, look-uri de milioane[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

2. Essence Matte Matte Matte 

Pe locul 2 se află rujul Essence Matte Matte Matte. În cazul în care nu preferați întotdeauna rujurile lucioase și mult prea cremoase, acesta este un ruj perfect, dat fiind faptul că este unul mat, care se așează foarte bine pe buze, fiind unul care se simte foarte lejer, iar bineînțeles că gama sa de culori este una destul de largă, iar prețul este foarte accesibil. 

  • Gramaj- 2.5 ml 
  • Clasificare- de masa 
  • Produs – Italia 

cele mai rezistente rujuri
Rujuri de buget, look-uri de milioane[Sursa foto: freepik]

1. Catrice Lip Cushion 

Pe locul unu se află rujul Catrice Lip Cushion. Acesta este un ruj mai special, dat fiind faptul că nu se aplică la fel ca celelalte rujuri, ci acesta are o pernuță la un capăt, cu care puteți să aplicați rujul, ca un fel de burețel. acesta nu este un ruj mat, ca cele menționate anterior, însă este un produs care rămâne pentru mult timp pe buze, fiind o combinație între un gloss și un ruj, cu o densitate destul de groasă, motiv pentru care ar trebui să fie folosit într-o cantitate destul de mică virgula acoperirea sa fiind una destul de mare, fiind un ruj pigmentat, care lasă un efect glossy pe buze, dar în același timp reușește să rămână la fel de dens ca la prima aplicare. de asemenea, nu se recomandă să adăugați prea mult produs, din cauza faptului că se poate aduna între buze, creând astfel o linie destul de inestetică. Cu toate acestea, în ciuda faptului că într-o zi veți mânca sau veți bea, rujul va rezista pe buze cu succes, iar în cazul în care observați că nu o face într-o anumită zonă, îl puteți avea în geantă de fiecare dată, ținând cont că este unul destul de mic, și îl puteți aplica de fiecare dată când simțiți nevoia. De asemenea, de menționat este și faptul că, în comparație cu restul rujurilor menționate anterior, acesta nu are o gamă variată de nuanțe, însă cele care există sunt extrem de frumoase, fiind și unele deschise pentru vară, dar și unele mai închise pentru toamnă. 

  • Gramaj- 4.8 g 
  • Clasificare- de lux 
  • Produs – Germania, Statele Unite ale Americii 

rujuri ieftine
Rujuri de buget, look-uri de milioane[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Machiaj pentru rochie albastră. Crearea unui machiaj fabulos care va obține numai complimente!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies