Rujuri de lux pentru bucuria ta. Top 10 opțiuni exclusive și elegante

rujuri de lux
Rujuri de lux pentru bucuria ta

Rujurile se regăsesc în nenumărate nuanțe, dar și texturi. Însă știați care sunt cele de lux care cu siguranță potrivesc indiferent de ocazie?

Aflați în rândurile următoare, care este topul celor 10 opțiuni de rujuri de lux, pe care le puteți achiziționa. În plus, descoperiți și ce le face pe acestea, să fie dintre cele mai utilizate de nenumărate persoane. 

 

10. Chanel Rouge Coco- Adrienne

Pe locul 10 se află rujul Chanel Rouge Coco -  Adrienne. Acesta este unul dintre cele mai preferate rujuri indiferent de anotimp, având o culoare extrem de frumoasă, care se potrivește indiferent de persoană, și care se poate

aplica și purta, fără a se adăuga un creion de buze, iar cu toate acestea, să se păstreze și acel aspect foarte curat al aplicării sale. Nici măcar nu este nevoie să aplicăm foarte mult produs pe buze, datorită nuanței sale care este suficientă, și oferă strălucirea necesară buzelor noastre. 

  • Gramaj- 3.5 g 
  • Clasificare- de lux 
  • Produs – Franţa 

Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]

9. Chantecaille Lip Veil- Tamboti

Pe locul 9 se află rujul Chantecaille Lip Veil- Tamboti. Acesta este un ruj extrem de frumos, nude spre rozaliu, o culoare care se poate purta zi de zi. Acest ruj este foarte confortabil de purtat, fiind de asemenea foarte hidratant, iar datorită nuanței sale, veți simți că purtați un ruj foarte luxos, care însă nu are aceeași strălucire ca cel anterior, însă confortul oferit este unul de a dreptul perfect.

Această nuanță seamănă cu cea naturală a buzelor, având chiar și o formulă lichidă asemănătoare cu cea a unui luciu de buze, însă este ușor mată, pigmentată dar extrem de confortabilă. Oferă strălucirea necesară buzelor și are un finisaj ușor hidratant, iar atunci când vine vorba despre rezistența sa, cu siguranță este tipul de ruj care va dura foarte mult. 

  • Gramaj- 2.5 g 
  • Clasificare – de lux 
  • Produs – Italia 

Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]

8. Tom Ford Lipstick- Indian Rose

Pe locul 8 se află rujul Tom Ford Lipstick- Indian Rose. Acesta este cu siguranță un ruj care are o nuanță emblematică, absolut deosebit de frumoasă, care are o nuanță mult mai rece de roz, care poate să fie purtat în special atunci când alegeți să aveți ținute elegante, deschise la culoare, fiind tipul de culoare care funcționează indiferent de ocazia la care participi.

De asemenea virgula este un ruj foarte confortabil și hidratant, care cu siguranță își va merita prețul, odată ce îl vei achiziționa, iar de asemenea durează pe întreaga durata a zilei, cu succes. 

  • Gramaj – 2.8 g 
  • Clasificare – de lux 
  • Produs – Regatul Unit al Marii Britanii 

Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

7. Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick- Pillow Talk 

Pe locul 7 se află rujul Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick- Pillow Talk. Această nuanță va arăta splendid pe orice nuanță de piele, de la deschis la mediu, dat fiind faptul că există nenumărate nuanțe, o gamă extrem de variată a acestui ruj, care are o formulă mată și extrem de confortabilă.

Rujul se poate purta de zi cu zi, având o nuanță de roz mai accentuată în comparație cu rujul anterior, dar care va rezista la fel de bine, poate chiar mai bine. 

  • Gramaj- 2.8 g 
  • Clasificare – de lux 
  • Produs – Olanda 

Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]

6. NARS Audacious Lipstick- Barbara 

Pe locul 6 se află rujul NARS Audacious Lipstick- Barbara. Acest ruj deține o nuanță absolut iconică, fiind o nuanță de nude care se simte extrem de confortabilă, și care se poate purta în orice moment al zilei, fiind perfect atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Rujul se va potrivii perfect pentru un machiaj pe timp de zi în care zona ochilor este destul de moale, în nuanțe, iar atunci când vine vorba despre machiajul pe timp de noapte, cu siguranță rujul se va potrivii la un machiaj smokey eye și nu numai. 

  • Gramaj – 3.9 g 
  • Clasificare – de lux 
  • Produs – Franța 

Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]

5. Bobbi Brown Crushed Lip Color- Angel 

Pe locul 5 se află rujul Bobbi Brown Crushed Lip Color- Angel. Acest ruj are un pic mai multă culoare în comparație cu cele menționate anterior, fiind una extrem de înălțătoare, cu o nuanță de roz, ca de bebeluș, care totuși nu este strălucitoare, însă cu toate acestea se poate purta în orice moment al zilei, dat fiind faptul că va oferi tenului nostru, o strălucire aparte. 

  • Gramaj – 3.4 g 
  • Clasificare – de lux 
  • Produs – Statele Unite ale Americii 

Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]

4. MAC Velvet Teddy

Pe locul 4 se află rujul MAC Velvet Teddy. Acest ruj se poate combina cu succes cu creionul de buze din aceeași nuanță, având o culoare iconică, o nuanță de nude foarte modernă, care cu siguranță îți va plăcea și se va număra totodată printre preferințele tale viitoare atunci când vine vorba despre ruj. Este de asemenea un ruj care are un finisaj mat, de lungă durată, iar în funcție de buze, acesta se poate usca sau nu. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Gramaj – 2.8 g 
  • Clasificare – de lux 
  • Produs – Statele Unite ale Americii 

ruj rosu inchis
Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]

3. Giorgio ArmaniRouge D’Armani Matte- 400 

Pe locul 3 se află rujul Giorgio ArmaniRouge D’Armani Matte- 400. Acesta este un roșu cu o nuanță de-a dreptul intensă, de roșu fantastic care este plin de personalitate, fiind tipul de culoare de care cu siguranță te vei îndrăgosti, fiind nuanța de roșu iconică, pe care cu siguranță ar trebui să o ai în colecția ta. Este un ruj foarte mat și subțire, extrem de pigmentat la fel ca multe alte rujuri de pe această listă, care se aplică extrem de ușor, și nu este nevoie de aplicarea unei cantități mari, pentru că roșul clasic este destul de intens. 

  • Gramaj – 2.8 g 
  • Clasificare – de lux 
  • Produs – Regatul Unit al Marii Britanii 

ruj rosu mat
Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]

2. Dior Rouge Dior Ultra Rouge Lipstick- 999

pe locul 2 se află rujul Dior Rouge Dior Ultra Rouge Lipstick- 999. Acesta este un ruj pe care îl puteți regăsi în nenumărate formule, rujul care este puțin mai hidratant decât cel clasic, însă atunci când vine vorba despre nuanța sa, aceasta colorează la fel de bine ca orice alt ruj, regăsit în nenumărate nuanțe, care se pot purta indiferent de moment și ocazie, fiind unul extrem de rezistent, care reușește să-și mențină nuanța indiferent de ceea ce facem, sau cât timp petrecem la un eveniment. 

  • Gramaj – 3.1 g 
  • Clasificare – de lux 
  • Produs – Turcia, Viena 

ruj negru
Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]

1. Clinique Pop Matte Lipstick- Ruby Pop 

Pe locul unu se află rujul Clinique Pop Matte Lipstick- Ruby Pop. Ce acesta trebuie să se afle neapărat în colecția ta de rujuri, dat fiind faptul că este unul care se poate purta absolut tot timpul, în orice moment în care ne dorim să ieșim în evidență, dat fiind faptul că deține o nuanță extrem de frumoasă, de roșu coral, mai cald care durează pe întreaga durata zilei, fără să fie nevoie să-l reaplicați, și bineînțeles că, la fel ca majoritatea rujurilor aflate pe această listă, și acest ruj este unul mat, cu un finisaj absolut superb, dar totodată și puțin lucios. 

  • Gramaj – 2.8 g 
  • Clasificare – de lux 
  • Produs – Statele Unite ale Americii 

ruj mat rezistent la transfer
Rujuri de lux pentru bucuria ta[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Top 5 reguli de fashion pentru femeile care vor să iasă în evidență. Eleganță și stil!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies