Află din rândurile următoare cum să prepari o ruladă de post după rețeta propusă de Anna Lesko.
Anna Lesko este foarte activă pe canalul său de YouTube, acolo unde, pe lângă melodiile sale, împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online și idei de rețete gustoase și ușor de făcut. De data aceasta, artista a pregătit o rețetă de post: ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață.
„ Dragii mei, m-am tot gândit la o rețetă de post și vă propun să facem astăzi o ruladă.”
Rețeta de ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață a Annei Lesko
Citește și: Rețeta Annei Lesko pentru cozonacul cu nucă și vișine. Care este secretul artistei
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
Pentru aluat:
- 500 de grame de făină;
- 2 linguri și jumătate de ulei;
- 250 ml de apă caldă.
Pentru compoziție:
- un kg de ciuperci champignon;
- 8 cepe;
- 7 ardei capia;
- 400 de grame de roșii cherry;
- 4 legături de pătrunjel;
- 4 legături de mărar;
- sare, piper (după gust).
Mod de preparare:
Anna Lesko a filmat întregul proces de preparare al rețetei.
Prima dată, vedeta a spălat și a tocat legumele mărunt, iar apoi le-a pus pe foc.
„ Ceapa, ardei capia, ciuperci. O să adăugăm și roșioare. Punem sare, punem și piper și o să o lăsăm la foc mic. Verdeața o vom adăuga puțin mai încolo .”, a spus Anna Lesko.
Ulterior, artista a pregătit aluatul pentru ruladă.
„ Cernem făină. Sare, două linguri și jumătate de ulei, apă călduță, 200-250 de ml. Începem să frământăm. O să-l lăsăm să se odihnească. Îl acoperim să se odihnească .”, a spus vedeta.
Între timp, legumele s-au fiert, iar Anna Lesko a adăugat și verdeața. A împărțit aluatul în 5 părți și a pus ulei pe masa pe lucru. Apoi, cu ajutorul unui sucitor, a modelat aluatul, pe care l-a întins foarte bine.