Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră. O textură aerată și o cremă de brânză dulce!

Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră

Rulada cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cea mai gustoasă Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră, preparată exact pe gustul vostru.  

 

Rețetă de  Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră, absolut delicioasă, în doar 17 pași simpli!

Timpul de pregătire   pentru această rețetă de   Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră  este de 30 de minute

Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră [Sursa foto: freepik]

Timp de preparare  – o oră

Timp total  – o oră și 30 de minute

Re ț eta de  Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră   este pentru 6 persoane

Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră [Sursa foto: freepik]

Citește și: Cina perfectă pentru persoana dragă. Ghidul complet pentru a impresiona pe cineva, prin preparate sofisticate și prezentare impecabilă

Ingrediente –  Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră

  • 6 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • 6 linguri de făină
  • 1 praf de copt
  • 500 g brânză de vaci
  • 200 g smântână
  • 2 linguri de zahăr pudră
  • coajă rasă de la o lămâie
  • zahăr pudră pentru decor

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente  este utilizată pentru aproximativ 6 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră [Sursa foto: freepik]

Mod de preparare -  Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră

Pasul 1.   Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius și pregătiți o tavă de copt cu dimensiunea de aproximativ 30x40 cm. Tapetați-o cu hârtie de copt.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pasul 2.  Separați albușurile de gălbenușuri și bateți albușurile cu 3 linguri de zahăr, până când obțineți o spumă tare.

Pasul 3.  Într-un alt bol, bateți gălbenușurile cu celelalte 3 linguri de zahăr, până când amestecul devine cremos.

Pasul 4.  Adăugați făina și praful de copt peste amestecul de gălbenușuri  și încorporați ușor cu o spatulă.

Pasul 5.     Adăugați spuma de albușuri în trei tranșe, amestecând ușor cu o spatulă, pentru a nu lăsa spuma să se desfacă.

Pasul 6.  Turnați compoziția în tavă de copt și nivelați-o cu o spatulă. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10-12 minute sau până când blatul este copt și ușor auriu.

Pasul 7.  Scoateți blatul din cuptor și lăsați-l să se răcească complet.

Pasul 8.  În timp ce blatul se răcește, pregătiți crema de brânză. Într-un bol mare, amestecați brânza de vaci, smântâna, cele două linguri de zahăr pudră și coaja rasă de lămâie, folosind un mixer, până când obțineți o cremă fină și omogenă.

Pasul 9.  Când blatul s-a răcit, presărați zahăr pudră peste el și așezați-l pe o foaie de hârtie de copt.

Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră [Sursa foto: freepik]

Pasul 10.  Cu ajutorul unui cuțit sau al unui instrument special de tăiat aluatul, tăiați marginile blatului pentru a-l face cât mai dreptunghiular.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Pasul 11.  Întindeți crema de brânză pe toată suprafața blatului, lăsând un mic spațiu de aproximativ 1 cm la marginea superioară a blatului.

Pasul 12.  Folosind hârtia de copt pentru a vă ajuta, rulați blatul cu grijă, de la marginea de jos către cea de sus, astfel încât crema de brânză să fie în interior. Rulați bine, dar nu prea strâns, pentru a evita ca blatul să se rupă.

Pasul 13.  Acoperiți rulada cu hârtie de copt și dați-o la frigider pentru cel puțin o oră.

Pasul 14.  Când rulada s-a întărit, scoateți-o din frigider și îndepărtați cu grijă hârtia de copt.

Pasul 15.  Decupați marginile pentru a avea o ruladă cu aspect perfect.

Pasul 16.  Presărați zahăr pudră pe suprafața ruladei, apoi tăiați felii de dimensiunea dorită.

Pasul 17.  Serviți rulada de brânză de vaci cu zahăr pudră la final, decorând cu frișcă sau cu felii de fructe proaspete, dacă doriți.

Rulada cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră este gata și se poate servi. Poftă bună!

Ruladă cu cremă de brânză de vaci, învelită în zahăr pudră [Sursa foto: freepik]

Citește și: Cremă de zahăr ars. Un desert ușor de preparat cu puține ingrediente!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cheesecake cu crustă și fructe de pădure deasupra. Perfect pentru a vă răsfăța cu ceva dulce și delicios!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor