Rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramel. Lista de Ingrediente: 3 foi napolitana. Crema caramel: 250 gr zahar; 300 ml apa; 300 gr biscuiti. Crema cocos: 250 gr zahar; 100 ml apa; 250 gr unt; 280 gr lapte praf; 200 gr cocos.
Mod de preparare – Crema de caramel: Caramelizam zaharul. Asta inseamna ca punem zaharul intr-o cratita si o asezam pe flacara aragazului, la foc mic, asteptand sa se topeasca (zaharul, nu cratita). Cand este caramelizat (topit, cu o culoare aramie), adaugam apa si lasam sa fiarba pâna când se dizolva tot zaharul şi obtinem un sirop. Adaugam biscuitii macinati sau sfaramati marunt si amestecam bine.
Crema de cocos: Amestecam apa cu zaharul şi le punem la foc mic, pâna se topeste zaharul.
Când avem totul pregătit, luăm o foaie de napolitană şi întindem un strat generos de cremă de caramel. Peste aceasta, punem şi un strat de cremă de cocos apoi rulăm cât de strans putem.