Roxana Blenche a pregătit o ruladă specială pentru masa de sărbători.
Roxana Blenche împarte de fiecare dată numeroase rețete cu toți cei care o urmăresc mediul online, iar acum, când sărbătorile de iarnă bat la ușă, a pregătit o ruladă perfectă pentru aperitivul de Crăciun.
Ingrediente:
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
- O caserolă piept de pui
- Magiun de prune
- 200 g miez nucă
- 2 albușuri
- Sare
- Piper
- Boia
- Smochine
- Felii de cașcaval
- Ulei
Cum pregătește Roxana Blenche rulada de pui cu magiun și smochine
Bucătarul a menționat toate ingredientele de care are nevoie, astfel că începe prin a secționa pieptul de pui, pe care îl asezonează cu sare, piper și boia, iar între timp face compoziția dintre magiun, nucă și două albușuri. Roxana formează biluțe pe care le pune în interiorul pieptului, adaugă smochine, apoi strânge foarte bine rulada și o lasă la cuptor pentru o oră și 10 minute.
„Ruladă pentru masa de Crăciun. Această ruladă este specială, deosebită, are smochine, magiun de prune și piept de pui. Avem nevoie de o caserolă de piept de pui pe care îl desfacem în două, după care am pus o hârtie de copt și am început să-l bag bine. Între timp iau magiun de prune solid peste care am adăugat nucă, 200 g am pus și două albușuri de ou.