Aceasta reteta de rulada din cartofi este delicioasa si se prepara rapid.
Ingrediente: Faina 200 g, cartofi 500 g, oua 3, untura 250 g, pesmet 50, piper, sare. Umplutura: sunca presata 150 g, ciuperci conservate 50 g, patrunjel verde, smantana 50 g, slanina afumata 25 g, sare.
Mod de preparare: Cartofii se spala, se fierb, se racesc, se curata de coaja si se paseaza. Sunca se trece prin masina de tocat. Ciupercile se taie marunt, patrunjelul verde se spala si se taie marunt.
Slanina afumata se taie cuburi. Faina cernuta se amesteca cu cartofii, se incorporeaza ouale, untura, sarea si piperul. Coca astfel obtinuta se framanta si se intinde in foaie groasa de circa 1 cm. Umplutura se prepara din: sunca, ciuperci, slanina, patrunjel verde, smantana si sare. Dupa omogenizare, se intinde uniform pe coca, se ruleaza coca, se leaga intr-un servet, se introduce intr-un vas cu apa clocotita si se fierbe timp de 30 minute.
Se taie felii si se presara cu pesmet.
Sursa
Ingrediente: Faina 200 g, cartofi 500 g, oua 3, untura 250 g, pesmet 50, piper, sare. Umplutura: sunca presata 150 g, ciuperci conservate 50 g, patrunjel verde, smantana 50 g, slanina afumata 25 g, sare.
Mod de preparare: Cartofii se spala, se fierb, se racesc, se curata de coaja si se paseaza.
Sunca se trece prin masina de tocat. Ciupercile se taie marunt, patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Slanina afumata se taie cuburi. Faina cernuta se amesteca cu cartofii, se incorporeaza ouale, untura, sarea si piperul. Coca astfel obtinuta se framanta si se intinde in foaie groasa de circa 1 cm. Umplutura se prepara din: sunca, ciuperci, slanina, patrunjel verde, smantana si sare. Dupa omogenizare, se intinde uniform pe coca, se ruleaza coca, se leaga intr-un servet, se introduce intr-un vas cu apa clocotita si se fierbe timp de 30 minute.
Se taie felii si se presara cu pesmet.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro