Daca vrei un desert rapid si delicios, incearca aceasta rulada.
Ingrediente:
3 oua
30 gr cacao
100 gr zahar
75 gr faina
500 gr inghetata cu ciocolata
2 batoane de ciocolata cu caramel si alune (in functie de preferinta)
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
Se amesteca ouale cu zaharul pana se obtine o spuma. Se amesteca faina si cacao si apoi se toarna peste oua. Totul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se intinde uniform. Se tine la cuptor timp de 10 minute.
Se indeparteaza usor hartia de copt si se intinde blatul. Se pune inghetata de ciocolata, apoi si batoanele cu caramel in mijloc si se ruleaza usor.
Rulada se baga la frigider pentru cateva minute, ca sa se intareasca.
Sursa
Ingrediente:
3 oua
30 gr cacao
100 gr zahar
75 gr faina
500 gr inghetata cu ciocolata
2 batoane de ciocolata cu caramel si alune (in functie de preferinta)
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
Se amesteca ouale cu zaharul pana se obtine o spuma. Se amesteca faina si cacao si apoi se toarna peste oua. Totul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se intinde uniform. Se tine la cuptor timp de 10 minute.
Se indeparteaza usor hartia de copt si se intinde blatul. Se pune inghetata de ciocolata, apoi si batoanele cu caramel in mijloc si se ruleaza usor.
Rulada se baga la frigider pentru cateva minute, ca sa se intareasca.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro