Pentru crema acestei rulade poti folosi avocado copt. Gustul este delicios.
Pentru blat:
6 galbenusuri
80 gr zahar pudra
1 varf de cutit de sare
50 gr cacao pudra
1 lingurita zeama de lamaie
Pentru crema:
2 avocado coapte
5 linguri de suc de portocale
1 lingurita coaja de portocala rasa
100 gr miere
40 gr cacao pudra
Mod de preparare:
1. Separa ouale.
2. Mixeaza galbenusurile cu zahar, sare si cacao. Obtii un mix cremoasa.
3. Bate spuma albusurile cu zahar si suc de lamaie.
4.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. E bine sa fie o tava pentru pizza.
6. Pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru vreo 15 minute.
7. Scoate tava si rastoarna usor blatul pe masa. Dezlipeste cu grija foaia de copt. Acopera blatul cu un prosop ca sa se mentina cald cat mai mult (astfel il vei rula mai usor).
8. Marunteste avocado si pune-l in robotul de bucatarie, impreuna cu restul ingredientelor pentru crema.
9. Intinde crema obtinuta, cat mai uniform, pe blat.
10. Ruleaza cu grija, ca sa nu se rupa, dintr-un capat in altul.
Sursa: Bzi.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro