Rutina de îngrijire a tenului. Ce produse nu trebuie să lipsească din bagajul tău!

rutina de ingrijire a tenului
Rutina de îngrijire a tenului

Descoperă în rândurile de mai jos câteva idei pentru rutina de îngrijirea a tenului pentru seară și zi. De asemenea, vor fi explicate produsele pe care ar trebui să le ai dacă vrei să menții o piele fermă, fără pete și riduri.

Cu siguranță, multe dintre voi vă întrebați ce trebuie să conțină o trusă atunci când plecați într-o călătorie și nu numai. Indiferent că vorbim de un termen scurt sau lung, există o serie de produse indispensabile din trusa ta. 

Pentru a fi și puțin organizate, alegeți o gentuță de voiaj, destul de încăpătoare pentru toate produsele. Cu această ocazie, veți găsi imediat produsul dorit fără a fi nevoie de a scoate jumătate din bagaj pentru a-l găsi.

Rutina de frumusețe a pielii pentru seară

1. Demachiant pe bază de ulei

Citește și: Demachierea corectă a tenului. Cum să înlături machiajul în mod eficient și să îți menții pielea strălucitoare!

Rutina de ingrijire a tenului seara
Rutina de îngrijire a tenului[Sursa foto: freepik]

Citește și: SPF înainte sau după crema hidratantă? Care este ordinea corectă

Chiar dacă aveți sau nu machiaj pe fată, folosiți un ulei care descompune murdăria sau sebumul de pe fată. Acest demachiant 2 în 1 oferă hidratare și mai ales îndepărtează ușor chiar și machiajul rezistent la apă. În urma utilizării lui, veți obține o piele moale ca mătasea. De cele mai multe ori face magie atunci când te demachiezi. Multe produse de pe piață pe bază de ulei topesc practic machiajul.

2. Dischete normale sau reutilizabile

Pentru a vă face demachierea mai ușoară utilizați dischetele reutilizabile. Acestea pot fi cu ușurință spălate în mașina de spălat și sunt gata de utilizare pentru o nouă zi. Dacă procedura vi se pare complicată, puteți merge pe varianta clasică, cu cele confecționate din vată.

3. Balsam de curățare

Este un produs ideal pentru a curata rezidurile de fard.

Utilizați o cârpă cu muselină pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii și impuritățile. Prin această variantă nu veți utiliza prosoapele din hoteluri pentru a le folosi pentru fată. Este și o dovadă de păstrare a lor în condiții bune, mai ales că petele de machiaj sunt foarte greu de scos de pe ele.

4. Demachiant pe baza de spumă

Curățarea temeinică a machiajului de pe fată reprezintă o etapă esențială din rutina de îngrijire a pielii.

Impuritățile se depun pe piele și mereu este nevoie de un produs de îngrijire pentru o demachiere corectă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Acest produs cu spumă îndepărtează rapid machiajul tenului și impuritățile. De asemenea, pregătește pielea pentru aplicarea cremei hidratante sau a serului, fără a perturba echilibrul PH-ului pielii. Achiziționați produse care conțin ingrediente naturale, care ajută la repararea și întinerirea pielii.

Sunt ideale pentru serile în care nu aveți atâta dorință de a face o demachiere conform rutinei și vreți să dormiți rapid.

5. Apa micelară

Fiți atente atunci când cumpărați apa micelară. Unele produse necesită o clătire după folosirea lor pe fată, deoarece au consistenta unui săpun și vă vor lăsa pielea extrem de uscată.

6. Loțiune tonică pentru petele de pe fată

Rutina de îngrijire a tenului[Sursa foto: freepik]

Pentru femeile care se confruntă cu petele de pe fată, utilizați o loțiune puternică pentru a reduce aspectul lor. O să vă ofere luminozitate pielii și va netezi textura acesteia. După folosirea acesteia, tenul este pregătit pentru hidratare. Funcționează și ca un bun exfoliant, și de aceea este de preferat să fie folosit seara, pe dischete demachiante. Insistați cu această loțiune în jurul nasului și a frunții.

7. Ser pentru pete negre

Este alegerea perfectă pentru repararea pielii, mai ales după ce ați stat o zi întreagă la soare. Calmează pielea și o reechilibrează pe timpul nopții. Este perfect pentru călătoriile la mare!

8. Cremă pentru ochi

Ajută la îmbunătățirea aspectului elasticității pielii și la reducerea aspectului liniilor și ridurilor din jurul ochilor.

9. Cremă hidratantă pentru noapte

Rutina de ingrijire a tenului dimineata
Rutina de îngrijire a tenului[Sursa foto: freepik]

Alegeți variante care au o cantitate de 30 de ml. Multe din aceste creme lasă o senzație plăcuta după utilizare și creează efectul de hrănire.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

10. Spray cu acid hialuronic

Utilizați-l după ce efectuați toată rutina de înfrumusețare de seară. Efectul de spray asupra fetei o să vă ofere o senzație plăcută. Îl puteți utiliza inclusiv pentru decolteu. După pulverizare multe din aceste produse de pe piață vă pot oferi și o strălucire foarte frumoasă a pielii. Este un produs care merită să îl aveți în trusa de machiaj de călătorie.

11. Balsamul de buze

Pasi rutina skincare
Rutina de îngrijire a tenului[Sursa foto: freepik]

Este un produs care nu trebuie să lipsească din bagajul tău, mai ales dacă mergi la mare sau la munte.

Rutina de frumusețe a pielii pentru zi

1. Ser cu peptide

Pulverizați un astfel de produs după că vă spălați pe fată și o uscați în prealabil.

2. Ser pe baza de vitamina C

Sunt concepute pentru a fi absorbite rapid de piele și pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Refac celulele de la suprafața pielii și luptă intens împotrivă radicalilor liberi. Vă oferă o textură frumoasă pielii și cu ajutorul celui mai puternic antioxidant, vitamina C, funcționează perfect cu SPF-ul pentru piele.

3. Crema SPF cu factor de protecție 50

Rutina de îngrijire a tenului[Sursa foto: freepik]

Indiferent de zi, chiar daca este vară sau iarnă, folosiți neapărat cremă cu protecția solară factor 50. Nu aplicați multă, pentru a nu lăsa tenta de alb pe piele. Atunci când vine vorba de corpul vostru, nu admiteți judecați din partea celorlalți. Sunt multe persoane care nu pun preț pe haine sau accesorii și vor să aibă mai multe produse pentru rutina de îngrijire. Practic, odată cu înaintarea în vârstă, o să dați o mai mare importantă rutinei de îngrijire a pielii. Ceea ce trebuie să știți este faptul că întotdeauna este mai bună prevenția decât combaterea.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Care sunt beneficiile colagenului. Cum poate sprijini sănătatea și aspectul tineresc?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies