Rutina de seara pentru o piele de milioane

Rutina de seara pentru o piele de milioane
Rutina de seara pentru o piele de milioane

Rutina de seara care te va ajuta sa arati mai tanara pana dimineata. Iti doresti sa te trezesti cu o piele de milioane?

Rutina de seara care te va ajuta sa arati mai tanara pana dimineata. Iti doresti sa te trezesti cu o piele de milioane? Avem pentru tine o rutina de ingrijire care te va ajuta sa obtii acest effect. Daca dimineata este suficienta o curatare blanda, rehidratarea tenului si crema de protective solara, sear ate poti rasfata cu o rutina mai extinsa, care sa iti repare pielea si sa ii redea aspectuul tanar si plin.

iata la ce trucuri sa apelezi:  

Rutina de seara pentru o piele de milioane

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este o baie calda, care sa iti deschida porii. In acest fel, pielea ta se va exfolia mai eficient, iar indepartarea impuritatilor va fi extrem de usoara. In plus, iti vei pregati pielea sa primeasca toate acele ingrediente pretioase anti-aging.

Rutina de seara pentru o piele de milioane
Rutina de seara pentru o piele de milioane[Sursa foto: PixaBay]

Curatare blanda

Este important sa treci printr-un process de curatare delicate. Opteaza pentru un gel de curatare care sa indeparteze efficient toate reziduurile. Gelul trebuie totusi sa fie bland, fara alcool si ingredient dure.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Exfoliere

Procesul de exfoliere te ajuta din start sa arati mai bine. O indepartare a celulelor moarte iti face tenul mult mai luminos si mai uniform, lasand o mai buna absorbtie ulterioara a ingredientelor anti-aging. Poti opta pentru o exfoliere manuala, folosind o manusa de exfoliere ori scruburi blande. Sau poti opta pentru o exfoliere chimica cu acizi.

Rutina de seara pentru o piele de milioane
Rutina de seara pentru o piele de milioane[Sursa foto: PixaBay]

Masca

Tenul tau iti va multumi din plin dup ace l-ai rasfatat cu o masca luxurianta.

Este momentul ideal sa itti hidratezi pielea, dupa ce ai trecut printr-un proces intens de curatare si exfoliere. Poti umple astfel liniile fine din interior. Vei crea in plus un efect de lifting subtil.

Serum si crema hidratanta

In final, nu uita sa aplici serumul si crema hidratanta. Ar trebui sa optezi pentru o serie de produse care contin peptide, vitamina C, acid hialuronnic, niacinamide, ceramide.

Toate aceste ingredient vor ajuta la rejuvenarea tenului.

Citeste si: CITEȘTE: Sfaturi de frumusețe care îți salvează tenul

Citeste si: Băutura caldă pe care să o bei seara, ca să te trezești cu piele luminoasă



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies