Ruxi, apariție de senzație în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații s-au arătat profund impresionați: „Este cea mai bună ținută”

Ruxi, apariție de senzație în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
Ruxi, apariție de senzație în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Ruxi și-a făcut apariția în platoul emisiunii într-un mod de-a dreptul inedit! Iată ce combinație de culori a făcut vedeta

Ruxi, pe numele său real Roxana Erdei, continuă să surprindă pe toată lumea cu ținutele pe care le face. Vedeta s-a prezentat, în ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” într-un styling marca Sonia Rykiel, fapt care i-a impresionat în adevăratul sens al cuvântului pe cei trei jurați. Într-un sacou mov, cu o coafură în stil retro și cu detalii fine din dantelă, Ruxi a primit din partea celor trei critici de modă toate steluțele!

Citeste si: Viviana Sposub, acuzată de Raluca Dumitru că a copiat o rochie purtată de Ilinca Vandici: „Mai avem puțin până la Finală!”

Ruxi, apariție de senzație în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
Ruxi, apariție de senzație în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”![Sursa foto: Captură YouTube]

Ruxi, apariție de senzație în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Finala emisiunii fenomen de la Kanal D este din ce în ce mai aproape, tensiunile în platou se țin lanț, iar concurentele își folosesc ultimele puteri pentru a-i convinge pe jurați, dar și pe cei de acasă, că știu să construiască ținute de nota 10.

Încă de la începutul competiției, Ruxi s-a clasat pe cele mai bune locuri și reușește în continuare să uimească pe toată lumea, la fel cum s-a întâmplat și în ultima ediție. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vedeta s-a inspirat din creațiile Soniei Rykiel, iar acest lucru i-a surprins plăcut pe cei trei jurați, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa ținutei purtate: „ Este cea mai bună ținută din seara asta, din platou.

O ținută impecabilă. Îmi place foarte mult!", a declarat Raluca Bădulescu, uimită de combinația vie de culori pe care a făcut-o Ruxi.

Citeste si: Viviana Sposub, în fruntea clasamentului la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații i-au acordat note maxime: „Ești cea mai frumoasă de până acum!”

Ruxi, apariție de senzație în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
Ruxi, apariție de senzație în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”![Sursa foto: Captură YouTube]

„Unul dintre show-urile mele preferate era al Soniei Rykiel, cred că ți-am mai spus la un moment dat chestia asta.

Mă trimiți foarte tare cu gândul-și nu este prima oară- către tipul ăla de estetică completamente particulară.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

E foarte greu să asortezi, să mixezi păr roșu cu nuanțe puternice, mov, galben, verde. Tot look-ul tău trimite cu gândul la acea bucurie, pentru că era o bucurie, o celebrare a modei. Sonia Rykiel prin asta era particulară", a completat-o Maurice Munteanu pe colega lui.

Mai mult decât atât, fashion editorul a ținut să menționeze faptul că pentru el nu este relevant comportamentul concurentelor sau cum reacționează ele în unele situații, ci strict ținutele cu care se prezintă în platoul show-ului.

„Pe mine nu mă interesează comportamentul concurentei X, concurentei Viviana, Maricica, etc. Aici nu am afinități cum e cutăreasca, că aia e răutăcioasă, că cealaltă nu e răutăcioasă. Pe mine nu mă interesează aceste lucruri. Pe mine mă interesează să analizez capacitățile lor stilistice. Și stilistic vorbind, le dă clasă", spune Maurice Munteanu, la „Bravo, ai stil! Celebrities".



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Viviana Sposub, reacție cu subînțeles după glumele făcute de Bella Santiago: „Daca în continuare îmi vor fi adresate doar mie...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies